Sdu Commentaar Wet Openbaarheid van Bestuur (abonnement) online / boek

mr. M. Comic, mr. M.L.M. van der Loop, mr. dr. B.M.J. van der Meulen, mr. dr. C.N. van der Sluis, mr. R. Verduijn

Deze multimediale uitgave becommentarieert artikelsgewijs de Wet openbaarheid van bestuur. De inhoud sluit naadloos aan bij de praktijk, is actueel en wordt overzichtelijk gepresenteerd. Met deze uitgave bent u dagelijks verzekerd van de meest actuele wet- en regelgeving.

  • Multimedia
  • Bestelcode COMWOB
Omschrijving
Sdu Commentaar Openbaarheid van bestuur is een combinatie van een boek en een online uitgave waarin de Wet openbaarheid van bestuur artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De website verzekert u dagelijks van actuele wet- en regelgeving, terwijl u hier ook de bijgewerkte commentaren kunt raadplegen, inclusief brondocumenten.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met openbaarheid van bestuur in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet openbaarheid van bestuur sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Op http://opmaat.sdu.nl/ wordt het commentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u door naar achterliggende teksten.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMWOB
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) mr. M. Comic mr. M.L.M. van der Loop mr. dr. B.M.J. van der Meulen mr. dr. C.N. van der Sluis mr. R. Verduijn

Uw bestelling

Sdu Commentaar Wet Openbaarheid van Bestuur (abonnement) online / boek
excl. btw € 100,00 incl. btw € 121,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht