The Integrated Experience

The Integrated Experience | 18 november 2021 | Kanaal30

Op 18 november vond The Integrated Experience plaats in Kanaal30 te Utrecht. Diverse belastingadviseurs en accountants kwam samen om stappen te zetten op het gebied van innovatie. We hebben mooie inzichten opgedaan over design thinking en het wegnemen van belemmeringen bij innovaties. Het motto van de dag was ‘durf te falen,’ benoem de problemen en barrières en ga met geduld duidelijk op je doel af en vergeet vooral niet om de mensen in je organisatie mee te nemen. In een open en ook spannende sfeer ging dagvoorzitter Martijn de Greve het gesprek aan met de brancheorganisaties over de veranderende rol van de belastingadviseur en de voorgestelde beroepsregulering.

Tax Innovator Award 2021

Sdu reikte voor de allereerste keer de Tax Innovator award uit. Een onderscheiding die Sdu toekent aan een advieskantoor dat een stevige innovatiekracht heeft laten zien. Met deze award stimuleren wij innovatie en digitale transformatie en ondersteunen we het ontplooien van vernieuwde initiatieven.

Erik Klop & Pieter Hoogendijk van Visser & Visser hebben de Tax Innovator award gewonnen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs! Ook feliciteren wij de andere 6 genomineerde advieskantoren met deze mooie nominatie en wensen wij jullie succes met de voortzetting van deze digitale transformatie naar 360-graden dienstverlening. Bekijk hier het juryrapport. 

Lees meer

Sfeerimpressie The Integrated Experience

 

tfoto1 2456

Benieuwd naar alle foto's? Klik hier 

 

Bekijk hier de aftermovie

 

Met dank aan onze partners

belastingdienst logo               visma