Goud van de 55-plusser

Dit boek schetst de grote waarde van 55-plussers voor organisaties en voor de maatschappij. Dankzij hun kennis, kwaliteiten en ervaringen kunnen zij jongere werknemers op weg helpen.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035249387
Omschrijving
Nederlanders worden steeds ouder en ons land vergrijst. Hierdoor zal in 2019 maar liefst de helft van de Nederlanders 55-plus zijn. We moeten tegenwoordig langer doorwerken en het is voor organisaties dan ook van groot belang de kwaliteiten van alle generaties te benutten. Maar hoewel ouder worden een schat aan levenservaring oplevert, worden oudere werknemers dikwijls nog gezien als een last.

Kapitaal
Het goud van de 55-plusser beschrijft de seizoenen van het leven en biedt handvatten en praktische tips om de kennis en ervaring van 55-plussers aan te boren. Dit ‘goud’ vormt het kapitaal van onze generatie, die een leven lang geleerd heeft. Het goud van de 55-plusser is een pleidooi voor de herfst van het leven. De herfst is een essentieel en rijk onderdeel van onze levenscyclus, dat kan worden ingezet om de output van organisaties te verhogen.

Verbinding
Het boek schetst wegen om jonge en oudere werknemers met elkaar te verbinden, opdat zij kunnen profiteren van elkaars inzichten en kunnen bijdragen aan elkaars ontwikkeling als mens en als professional. In Het goud van de 55-plusser komt een groot aantal generatiegenoten aan het woord, inspirerende 55-plussers die vol in het leven staan, hard werken en hun ‘goud’ ruimhartig met andere generaties delen. Zij onderzoeken wat het betekent om 55-plus te zijn in deze tijd. Welke fasen hebben ze in hun leven doorlopen, wat hebben ze gewonnen en wat laten ze achter? Hun ervaring en levenswijsheid zijn van onschatbare waarde voor organisatie en maatschappij.
Product details
Bestelcode 9789035249387
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 12-06-2017

Uw bestelling

Goud van de 55-plusser
excl. btw € 20,29 incl. btw € 22,12
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht