Handboek Arbobesluit (abonnement)

Anton Boere

Het Handboek Arbobesluit is een toegankelijke informatiebron waarin het besluit helder wordt toegelicht. Het handboek legt, waar zinvol, de relatie tussen de Arbowet, het Arbobesluit, de Arboregeling en de Arbobeleidsregels.

  • Boek
  • Bestelcode BKHBARBOB
Omschrijving
Door de volledigheid en de objectiviteit is dit Handboek Arbobesluit toonaangevend en een onmisbare informatiebron voor ondernemers, opleiders, bestuurders, juristen, P&O’ers, or-leden, preventiemedewerkers, arbodiensten en adviseurs.

Samen met de Handboeken Arbowet, Arboregeling en Arbobeleidsregels biedt dit boek een compleet overzicht van alle arborechten en -verplichtingen in Nederland. Deze reeks vormt dé standaard voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met arbeidsomstandigheden te maken heeft.

Over de auteur
De auteur, mr. A.H.M. Boere, is plaatsvervangend hoofd van de Afdeling Wetgeving van de directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.


Voordelig abonnement
Met een abonnement op het Handboek Arbobesluit beschikt u automatisch over de meest recente informatie. U bent dan altijd verzekerd dan de laatste, geheel herziene editie. Bovendien is de abonnementsprijs aanzienlijk lager dan de normale verkoopprijs: u krijgt een korting van 15%. Natuurlijk is deze uitgave ook los verkrijgbaar .
Product details
Bestelcode BKHBARBOB
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 24-04-1997
Auteur(s) Anton Boere

Uw bestelling

Handboek Arbobesluit (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht