Handboek Beveiliging

Het Handboek Beveiliging geeft managers in beveiliging antwoord op alledaagse en niet alledaagse vragen bij het uitoefenen van hun vak. Deze losbladige uitgave dient als naslagwerk en helpt u bij optreden in situaties en omstandigheden die zich in uw dagelijkse werkzaamheden voordoen. De Expertreeks bestaande uit 6 losse boekjes, maakt eveneens deel uit van dit handboek.

  • Losbladige
  • Bestelcode B16HW
Omschrijving
Het Handboek Beveiliging biedt ondersteuning aan de beveiligingsmanager in de uitoefening van zijn/haar taken. In het Handboek wordt daartoe onder meer aandacht geschonken hoe risico's te onderkennen en er maatregelen tegen te nemen (zowel door OBE-maatregelen als door te verzekeren), hoe de organisatie rond veiligheid in uw organisatie op te zetten en optimaal te houden en hoe leiding te geven aan uw beveiligingsorganisatie. Tevens wordt een overzicht gegeven van de beveiligingsbranche, de beveiligingstechnieken en -methodieken en de vigerende wet- en regelgeving, alsmede hoe (recherche) onderzoeken kunnen worden uitgevoerd.

Altijd actueel!
Door middel van onze aanvullingen bent u altijd in het bezit de meest actuele situatieschets.Het Handboek Beveiliging is uw assistent zowel gedurende uw opleiding als in de dagelijkse praktijk.

In het Handboek Beveiliging vindt u ook de boekjes uit de Expertreeks Beveiliging.

Wij sturen u automatisch de aanvullingen op het Handboek Beveiliging toe. Tevens sturen wij u automatisch de reeds verschenen en nieuwe uitgaven in de Expertreeks met gemiddeld 15% korting op de losse verkoopprijs.
Product details
Bestelcode B16HW
Productsoort Losbladige
Bestelvorm Losse verkoop
Levertermijn 5 tot 10 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600

Uw bestelling

Handboek Beveiliging
excl. btw € 1.250,00 incl. btw € 1.325,00
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Andere klanten bestelden ook: