Handleiding onderzoek documenten, vals geld en indentiteitsfraude

Deze handleiding is een waardevol hulpmiddel bij de controle van de echtheidskenmerken van reis-, identiteits- en waardedocumenten en geeft richtlijnen voor het vaststellen of een document als verdacht kan worden aangemerkt.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035247796
Omschrijving
Handleiding Onderzoek documenten, vals geld en identiteitsfraude Documenten kunnen een belangrijke schakel vormen in criminele activiteiten, uiteenlopend van kleine persoonlijke vergrijpen in het kader van identiteitsfraude, zoals zwartrijden in het openbaar vervoer, tot grote georganiseerde criminaliteit, zoals mensenhandel, terrorisme of handel in vals geld. Daarom is het van groot belang dat de politie en ook alle andere overheidsinstanties die belast zijn met identiteitsvaststelling en documentcontrole, op de hoogte zijn van de echtheidskenmerken van bijvoorbeeld geld, paspoorten, creditcards en verblijfsvergunningen en deze echtheidskenmerken kunnen herkennen.

Waardevol hulpmiddel
De Handleiding Onderzoek documenten, vals geld en identiteitsfraude is een waardevol hulpmiddel bij de controle van de echtheidskenmerken van reis-, identiteits- en waardedocumenten en geeft richtlijnen waarmee u kunt vaststellen of een document als verdacht kan worden aangemerkt.

Over de auteurs

Martin Naber is expert bij de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie, werkzaam bij de dienst Lio in Zoetermeer en Driebergen, voorzitter van de Law Enforcement Advisory Group voor de centrale banken en lid van de expertgroep securitydocumenten bij Intergraf.

Jos Schuurmans heeft inmiddels 43 jaar ervaring als graficus met als specialiteit beveiligd drukwerk en is business consultant en adviseur security print en strategieontwikkelingen van het internationale bedrijf Group Joos. Vanuit die functie is hij eveneens bestuurslid van de Vereniging Echt. Hij heeft jarenlange ervaring in het grafisch-technisch onderwijs.
Product details
Bestelcode 9789035247796
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 13-06-2017

Uw bestelling

Handleiding onderzoek documenten, vals geld en indentiteitsfraude
excl. btw € 46,28 incl. btw € 50,45
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht