Het betrouwbaarheidsvereiste in de beveiliging

Beveiliging en betrouwbaarheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.De aard en de inhoud van beveiligingswerkzaamheden brengen met zich, dat hoge eisen worden gesteld aan de betrouwbaarheid van het personeel.

  • Boek
  • 184 pagina's
  • Bestelcode 9789012571234
Omschrijving
Beveiliging en betrouwbaarheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.De aard en de inhoud van beveiligingswerkzaamheden brengen met zich, dat hoge eisen worden gesteld aan de betrouwbaarheid van het personeel. De betrouwbaarheidsvereisten voor de Nederlandse beveiligingsbranche vloeien voort uit de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr), de Circulaire particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Circulaire Wpbr) en – in beperkte mate – uit de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Regeling Wpbr).
Deze vereisten vormen het centrale thema van dit boek.

Aan de hand van jurisprudentie worden de criteria die de diverse bestuursorganen hanteren ten aanzien van vergunningen, toestemmingen en verklaringen van betrouwbaarheid punt voor punt toegelicht.

Een onmisbaar boek voor beveiligingsorganisaties en recherchebureaus, voor afdelingen bijzondere wetten van de politie, en voor OM, rechters en raadsheren.

Ook interessant voor u!

Dit boek maakt deel uit van de Expertreeks Beveiliging. Deze reeks biedt nuttige praktijkinformatie voor de beveiligingsbranche. Met een Expertreeks Beveiliging ontvangt u automatisch het nieuwste deel tegen een gereduceerd tarief.
Product details
Bestelcode 9789012571234
Productsoort Boek
Aantal pagina's 184
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Het betrouwbaarheidsvereiste in de beveiliging
excl. btw € 57,88 incl. btw € 63,09
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht