Header Sdu HSE

Sdu HSE: het startpunt voor de HSE-expert
Belangrijk werk vraagt om gezaghebbend advies. Bij de steeds complexere veiligheidsvoorschriften en werkmethoden is het goed om te kunnen vertrouwen op een snel, actueel en zorgvuldig onderbouwd advies. Met behulp van Sdu HSE beantwoordt u vragen vanaf de werkvloer en vanuit het management snel en accuraat. 

Omdat veiligheid op de werkvloer uw dagelijkse werk is
In welke bedrijfstak u ook werkt, het is uw taak om de veiligheid van uw collega's te verbeteren. Dan is het zaak om makkelijk in te spelen op veranderende omstandigheden, snel aan de slag te kunnen met nieuwe machines of methodes. Niet improviseren, maar zeker weten wat de volgende stap is. 

Met Sdu HSE heeft u online toegang tot:

  • Deskundige informatie met de AI-bladen: omdat veiligheid op de werkvloer uw dagelijks werk is, wilt u goed onderbouwd adviezen kunnen geven. Dat kan met de deskundige informatie van Sdu HSE. Elk AI-blad geeft toegang tot achterliggende bronnen. Niet meer eindeloos zoeken, maar alles in één klik bij de hand.
  • Praktische tools voor de dagelijkse praktijk: snel aan de slag met een nieuwe machine? De nieuwste richtlijn direct kunnen toepassen? Checklists, vragenlijsten en stappenplannen helpen u bij de implementatie van uw veiligheidsbeleid. Op Sdu HSE kunt u terecht voor handige tools zodat u vragen sneller en efficiënter kunt beantwoorden. 
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar: alle relevante arbowet- en regelgeving, met uitgebreide toelichting en commentaar.

 

Steeds beter, steeds completer
Sdu HSE maken we in samenwerking met experts en ervaren HSE-ers uit de praktijk. Met hun inbreng en ideeën blijven we Sdu HSE beter en completer maken. Straks kunt u gebruik maken van nog meer praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen. Alles om uw dagelijkse taken makkelijker en eenvoudiger te maken.

 

 

AI-bladen

Arbozone biedt de volledige inhoud van de vertrouwde Arbo-Informatiebladen. Direct toepasbaar en met praktische adviezen en tips.

Safety!

Het magazine voor de professional in veilig werken. Met onderwerpen als: arbo, chemische veiligheid, incidentpreventie, brandveiligheid, interne en externe veiligheid, gevaarlijke stoffen, veiligheidscultuur en -gedrag. Probeer nu >>

Vragen?

Kijk op hse.sdu.nl of neem contact met ons op via hse@sdu.nl