Deze monografie is bedoeld voor juristen geïnteresseerd in het snijvlak van ICT en intellectuele eigendomsrechten, alsmede voor iedereen die professioneel te maken krijgt met intellectuele eigendom in een elektronische omgeving.

  • Boek
  • 220 pagina's
  • Bestelcode 9789012394888
Omschrijving
Iedereen die in contact komt met informatie- en communicatietechnologie (ICT), krijgt te maken met intellectuele eigendomsrechten. Of het nu gaat om software, databanken, domeinnamen of het internet in het algemeen, intellectuele eigendomsrechten spelen daarbij een belangrijke rol. In deze monografie worden de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten op het gebied van ICT behandeld. Zo komen onder meer het octrooirecht, auteursrecht, databankenrecht, domeinnamen, linking en handhaving aan de orde. De auteurs behandelen de verschillende rechtsgebieden op praktische wijze aan de hand van verschillende aspecten van ICT.

Met bijdragen van:

mr. M.L. Boonk
mr. V. van Druenen
mr. B.D.P. van der Eijk
mr. T.M. van den Heuvel
mr. K.J. Koelman
mr. M. de Koning
mr. E.J. Louwers
mr. A.P. Meijboom
mr. T.F.W. Overdijk
mr. H.W. Wefers Bettink
mr. A.P. de Wit

Intellictuele eigendom en ICT maakt deel uit van de reeks Monografieën Recht en Informatietechnologie. Deze serie biedt een totaalbeeld van ICT in relatie tot het recht. In losse delen worden verschillende deelgebieden besproken.
Product details
Bestelcode 9789012394888
Productsoort Boek
Aantal pagina's 220
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Deel 3 Monografieën R&I
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Hoofdredactie mr. A.P. Meijboom
Auteur(s) mr. A.P. Meijboom mr. M. de Koning mr. V. van Druenen mr. M.L. Boonk mr. T.M. van den Heuvel mr. K.J. Koelman mr. H.W. Wefers Bettink mr. E.J. Louwers mr. A.P. de Wit mr. T.F.W. Overdijk

Uw bestelling

Intellectuele eigendom en ICT
excl. btw € 45,86 incl. btw € 49,99
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden

Let op, de levertijd van boeken kan iets langer zijn dan normaal, i.v.m. verhuizing van ons magazijn.