Inzicht in de ondernemingsraad (abonnement)

Deze succesvolle uitgave biedt een toelichting op de Wet op de Ondernemingsraden (WOR). Onze abonnees van Inzicht in de OR verdienen iets extra's. Word daarom nu ook Inzicht-abonnee en pak de voordelen!

  • Boek
  • Bestelcode BKINZOR
Omschrijving
U overlegt het liefst in een goede sfeer, zonder de wet op tafel. Maar soms moet u uw rechten kennen. Inzicht in de ondernemingsraad (OR) geeft u daarbij een goede steun in de rug.

Inzicht in de ondernemingsraad is hét standaardwerk voor OR-leden, bestuurders, adviseurs, personeelsfunctionarissen en juristen. Dit volledige en betrouwbare naslagwerk is al ruim dertig jaar een begrip voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap.

Voor abonnees iets extra's

Onze abonnees van Inzicht in de OR verdienen iets extra's. Word daarom nu ook Inzicht-abonnee en pak de volgende voordelen!

  • Met een abonnement op Inzicht in de ondernemingsraad bent u ieder jaar verzekerd van actuele wet- en -regelgeving. Met een abonnement ontvangt u de meest recente editie bij het aangaan van het abonnement en u ontvangt automatisch de geactualiseerde edities bij publicatie.
  • U ontvangt geheel kosteloos elke maand de e-nieuwsbrief Inzicht@OR. Met behalve nieuwsberichten ook jurisprudentie, ontwikkelingen omtrent de WOR en aangrenzende wetgeving.
  • U heeft als abonnee toegang tot onze vragenservice. U stuurt ons uw vraag over de WOR. De redactie van onze Inzicht-uitgaven, Robbert van het Kaar en SBI Formaat, stuurt u binnen 48 uur (werkdagen) een antwoord.

Los exemplaar
U kunt natuurlijk ook een los exemplaar bestellen van Inzicht in de ondernemingsraad. Klik dan hier voor meer informatie over editie 2018.
Product details
Merk Inzicht in de OR
Bestelcode BKINZOR
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Inzicht in de ondernemingsraad (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht