CASE

Klant: Jagtenberg & Jansen Advocaten
Branche: Advocatuur
Team:  Louis, Emylaine, Amatiz, Cathelijn en Alexandra
Product: OpMaat, RenteRekendisk

De vooruitgang van Jagtenberg & Jansen Advocaten

Jagtenberg & Jansen Advocaten vliegt met Sdu

Louis JansenLouis Jansen
Advocaat en partner

Louis Jansen heeft een klein advocatenkantoor in Hoofddorp. Hij richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. De content van Sdu helpt hem en zijn juridisch medewerkers altijd de juiste argumenten te vinden om incassozaken en contractenrecht goed voor zijn cliënten te regelen.

Vlakbij Luchthaven Schiphol is op de tweede etage van een modern pand het kantoor van Louis Jansen. Louis boekt goede resultaten mede dankzij de content van Sdu. Het kantoor maakt onder meer gebruik van Opmaat en de Renterekendisk. Aandacht en betrokkenheid bij zijn cliënten is hier vanzelfsprekend. Daarom komt het ook voor dat cliënten met persoonlijke vragen bij hem terecht komen. Ook daarin vindt Louis de jurisprudentie bij Sdu. Zo behandelde zijn kantoor onlangs met succes een zaak op het gebied van personen- en familierecht.

Product RenteRekendisk

RenteRekendisk

Het kantoor van Louis Jansen maakt gebruik van de RenteRekendisk. Een digitaal rekenprogramma voor advocatenkantoren, deurwaarderkantoren, notariskantoren, accountants- en administratiekantoren.

De RenteRekendisk werkt op basis van dossiers. Met één druk op de knop krijgt u overzichtelijke rapporten van uw dossier(s). Deze kunt u direct naar de debiteur, uw cliënt of zelfs naar de rechtbank sturen. De berekeningen van de RenteRekendisk worden in de procedure beschouwd als voldoende motivering voor de hoogte van een vordering

Meer informatie