Journaal Bodem (abonnement incl. toegang Stapp app)

Ing. M.J.H. Langenhuijsen, mr. drs. C.A. Janssen, drs. J. Lackin, mr. W. Tromp

Wilt u weten wat er speelt binnen het bodem vakgebied? Wilt u meer weten over de gevolgen van wetswijzigingen? U leest het als eerste in Journaal Bodem. Naast praktijkgerichte redactionele artikelen treft u in ieder nummer van Journaal Bodem actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving aan.

  • Multimedia
  • Bestelcode NBLEBO
Omschrijving
Wilt u weten wat er speelt binnen uw vakgebied? Wilt u meer weten over de gevolgen van wetswijzigingen? U leest het als eerste in Journaal Bodem.

Journaal Bodem: het onmisbare actualiteitenblad voor bodemspecialisten
Journaal Bodem
verschijnt tienmaal per jaar. De compacte formule biedt u snel overzicht en dus kost het u weinig tijd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Naast praktijkgerichte redactionele artikelen treft u in ieder nummer van Journaal Bodem actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving aan.

Door het afsluiten van een abonnement op Journaal Bodem krijgt u tevens toegang tot Stapp, de app van Sdu. Met Stapp hebt u altijd en overal toegang tot uw vaktijdschrift. Daarnaast kunt u aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en tekst exporteren naar e-mail. Na uw bestelling krijgt u de downloadinstructies van Stapp toegestuurd.
Product details
Bestelcode NBLEBO
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Prijs incl. BTW 213.06
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Auteur(s) Ing. M.J.H. Langenhuijsen mr. drs. C.A. Janssen drs. J. Lackin mr. W. Tromp

Uw bestelling

Journaal Bodem (abonnement incl. toegang Stapp app)
excl. btw € 201,00 incl. btw € 213,06
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht