Financieel recht

Bij Sdu weten we hoe complex financieel recht is. Actueel blijven in dit dynamische, internationale werkveld is een must. Daarom bieden we de financieel expert alle benodigde informatie, producten en middelen om efficiënt en succesvol de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Financieel Recht header
Direct naar de webshop

Bij Sdu vind de financieel expert alles wat hij/zij nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden optimaal en nauwkeurig uit te kunnen voeren. Maak kennis met OpMaat. Dit online platform met jurisprudentie, actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws. Houdt uw vakkennis op peil met onze diverse opleidingen en vakliteratuur.

Meer producten voor financieel recht

Events & opleidingen binnen financieel recht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen financieel recht.

Uitgelicht: Jaarcongres Financieel Recht*

Op dinsdagmiddag 10 december organiseert Sdu de vierde editie van het Jaarcongres Financieel Recht. Hèt jaarcongres dat u, als betrokkene bij het financieel recht, niet mag missen.

Tijdens deze vierde editie zullen zoals gebruikelijk relevante (Europese) ontwikkelingen rondom het financieel toezicht en actuele Europese rechtspraak worden besproken waaronder de ontwikkelingen rondom toezicht, de zorgplicht en de Wwft. Er zal een interessante paneldiscussie plaatsvinden over de impact van digitalisering op de financiële wereld. En verder krijgt u een helder en beknopt overzicht van de nieuwe capital requirement legislation.

Kortom, een programma weer boordevol met interessante informatie noodzakelijk voor de uitvoering van uw werkzaamheden als financieel recht jurist. 

Meld u nu aan

Meer informatie over financieel recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van financieel recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Notarieel recht

Financieel recht

Op het gebied van financieel recht vindt u als professional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie bij Sdu. Of het nu is om u te verdiepen, te oriënteren of even iets na te slaan, met OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen voldoen we aan iedere kennisbehoefte. Vooraanstaande professionals uit het financieel recht maken en houden onze content bij. Daardoor sluit deze naadloos bij uw dagelijkse praktijk aan.

In een dynamische, snel veranderende markt als het financieel recht is het noodzakelijk om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn. Daarom innoveren we constant bij Sdu, zodat u altijd de beste content tot uw beschikking heeft. Mis nooit meer iets in het financieel recht!