Financieel recht

Bij Sdu weten we hoe complex financieel recht is. Actueel blijven in dit dynamische, internationale werkveld is een must. Daarom bieden we de financieel expert alle benodigde informatie, producten en middelen om efficiënt en succesvol de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Financieel Recht header
Direct naar de webshop

Bij Sdu vind de financieel expert alles wat hij/zij nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden optimaal en nauwkeurig uit te kunnen voeren. Maak kennis met OpMaat. Dit online platform met jurisprudentie, actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws. Houdt uw vakkennis op peil met onze diverse opleidingen en vakliteratuur.

Totaaloverzicht van Nederlandse- én Europese wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving in het financieel recht verandert continu. En die verandering gaat steeds sneller. Waarschijnlijk spendeert u dagelijks kostbare tijd om informatie uit diverse bronnen te halen. Iets over het hoofd zien kan grote consequenties hebben. En wat als u belangrijke kennis mist waar uw concurrent wel over beschikt?

De Financial Law huB zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van het nieuws en alle Nederlandse- én Europese wet- en regelgeving binnen het financieel recht. Altijd.

Meer informatie

Meer producten voor financieel recht

Financieel recht

Op het gebied van financieel recht vindt u als professional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie bij Sdu. Of het nu is om u te verdiepen, te oriënteren of even iets na te slaan, met OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen voldoen we aan iedere kennisbehoefte. Vooraanstaande professionals uit het financieel recht maken en houden onze content bij. Daardoor sluit deze naadloos bij uw dagelijkse praktijk aan.

In een dynamische, snel veranderende markt als het financieel recht is het noodzakelijk om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn. Daarom innoveren we constant bij Sdu, zodat u altijd de beste content tot uw beschikking heeft. Mis nooit meer iets in het financieel recht!