Financieel recht

Bij Sdu weten we hoe complex financieel recht is. Actueel blijven in dit dynamische, internationale werkveld is een must. Daarom bieden we de financieel expert alle benodigde informatie, producten en middelen om efficiënt en succesvol de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Financieel Recht header

Bij Sdu vindt de financieel expert alles wat hij/zij nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden optimaal en nauwkeurig uit te kunnen voeren. Maak kennis met OpMaat. Dit online platform met jurisprudentie, actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws. Houdt uw vakkennis op peil met onze diverse opleidingen en vakliteratuur.

Totaaloverzicht van Nederlandse- én Europese wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving in het financieel recht verandert continu. En die verandering gaat steeds sneller. Waarschijnlijk spendeert u dagelijks kostbare tijd om informatie uit diverse bronnen te halen. Iets over het hoofd zien kan grote consequenties hebben. En wat als u belangrijke kennis mist waar uw concurrent wel over beschikt?

De Financial Law huB zorgt ervoor dat u op de hoogte bent van het nieuws en alle Nederlandse- én Europese wet- en regelgeving binnen het financieel recht. Altijd.

Meer informatie

Meer producten voor financieel recht

Events & opleidingen binnen financieel recht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen financieel recht.

Financieel recht

Op het gebied van financieel recht vindt u als professional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie bij Sdu. Of het nu is om u te verdiepen, te oriënteren of even iets na te slaan, met OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen voldoen we aan iedere kennisbehoefte. Vooraanstaande professionals uit het financieel recht maken en houden onze content bij. Daardoor sluit deze naadloos bij uw dagelijkse praktijk aan.

In een dynamische, snel veranderende markt als het financieel recht is het noodzakelijk om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn. Daarom innoveren we constant bij Sdu, zodat u altijd de beste content tot uw beschikking heeft. Mis nooit meer iets in het financieel recht!

Meer informatie & brochure

Meer informatie over financieel recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van financieel recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk alle artikelen

Ontwikkelingen en nieuws

Speciaal voor advocaten en juristen publiceert Advocatie vakinformatie op het gebied van financieel recht, zoals blogs en andere content. Zo blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wordt u geattendeerd op wijzigingen van wet- en regelgeving op het gebied van het financieel.

Naar Advocatie