Financieel recht

Bij Sdu weten we hoe complex financieel recht is. Actueel blijven in dit dynamische, internationale werkveld is een must. Daarom bieden we de financieel expert alle benodigde informatie, producten en middelen om efficiënt en succesvol de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

Financieel Recht header
Direct naar de webshop

Bij Sdu vind de financieel expert alles wat hij/zij nodig heeft om de dagelijkse werkzaamheden optimaal en nauwkeurig uit te kunnen voeren. Maak kennis met OpMaat. Dit online platform met jurisprudentie, actuele wet- en regelgeving en het laatste nieuws. Houdt uw vakkennis op peil met onze diverse opleidingen en vakliteratuur.

Meer producten voor financieel recht

Uitgelicht: Fusievormen, opvolging en aansprakelijkheid binnen het ondernemingsrecht

donderdag 26 september

Bij het werken met ondernemingsrechtsvormen komen onderwerpen als fusievorming, opvolging en aansprakelijkheid regelmatig ter sprake. Welke fusievormen zijn er? Wanneer kiest u voor een juridische fusie of juist voor een economische fusie of aandelenfusie?

Ook opvolging binnen een familiebedrijf kent zijn problemen en oplossingen. Hoe zorgt u ervoor dat de zoon of dochter die in het bedrijf opvolgt alle vrijheid van ondernemen heeft zonder te worden gedwarsboomd door andere broers en zussen die aandelen hebben? Welke mogelijkheden en oplossingen kunnen daarvoor worden toegepast in de aandelensfeer en algemene vergadering van aandeelhouders? 

6 NOvA | 6 KNB | 6 SOMN (BMN)

Meld u nu aan

Meer informatie over financieel recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van financieel recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Notarieel recht

Financieel recht

Op het gebied van financieel recht vindt u als professional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie bij Sdu. Of het nu is om u te verdiepen, te oriënteren of even iets na te slaan, met OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen voldoen we aan iedere kennisbehoefte. Vooraanstaande professioanls uit het financieel recht maken en houden onze content bij. Daardoor sluit deze naadloos bij uw dagelijkse praktijk aan.

In een dynamische, snel veranderende markt als het financieel recht is het noodzakelijk om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn. Daarom innoveren we constant bij Sdu, zodat u altijd de beste content tot uw beschikking heeft. Mis nooit meer iets in het financieel recht!