Wat is de Financial Law huB?

De wet- en regelgeving in het financieel recht verandert continu. En die verandering gaat steeds sneller. Spendeert u dagelijks kostbare tijd om informatie uit diverse bronnen te halen? Iets over het hoofd zien kan grote consequenties hebben. En wat als u belangrijke kennis mist waar uw concurrent wel over beschikt?

Met de Financial Law huB bent u op de hoogte van nieuws en alle Nederlandse- én Europese wet- en regelgeving binnen het financieel recht. Altijd.

Dé kapstok voor het financieel recht:

  • Grip: Nederlandse én Europese wet- en regelgeving (Eurlex) op één plek
  • Volledigheid: Toegang tot (beleids-)documenten van toezichthouders
  • Tijdsbesparing: Check voortaan maar één bron in plaats van tientallen
  • Up-to-date: Als eerste op de hoogte van wijzigingen dankzij nieuwsvoorzieningen
  • Overzicht: Een onderwerpsgerichte indeling op basis van type van financiële dienstverlening
  • Kwaliteit: Professionals uit het vakgebied waarborgen de kwaliteit

I KNOW. Do you?

Aangezien in toenemende mate wet- en regelgeving uit Brussel en van de verschillende Europese toezichthouders de Nederlandse regelgeving beïnvloedt hebben we de Financial Law huB gecreëerd. Wijziging van de CRR-verordening en CRD-richtlijn in het kader van het versterken van de Bankenunie? Aanpassing van de wet- en regelgeving ten aanzien witwassen en financieren van terrorisme? Consultaties ten aanzien van beleidsregels van de AFM en DNB? U bent als eerste op hoogte van belangrijke wijzigingen, aanpassingen en vernieuwingen.

Altijd up-to-date

Bent u altijd volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving voor het domein Financieel recht? Vaak verandert er sneller iets dan dat u tijd heeft om dit bij te houden. De Financial Law huB bevat niet alleen up-to-date wet- en regelgeving vanuit Den Haag, maar biedt u één gecombineerd overzicht van wet- en regelgeving op Europees niveau.

Alle wet- en regelgeving op één plek

Bent u veel tijd kwijt aan het zoeken naar informatie? Vergeet het sprokkelen naar informatie! De Financial Law huB biedt een totaaloverzicht van de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving op één overzichtelijke plaats met een duidelijke onderwerpsgerichte indeling incl. beleidsdocumenten van toezichthouders zoals EBA, ESMA en EIOPA.

Alle informatie die u nodig heeft

U vindt bij alle onderwerpen verwijzingen naar wet- en regelgeving, commentaren, jurisprudentie (o.a. JOR) en literatuur, zoals FRP. Daarnaast wilt u het natuurlijk weten als er iets verandert. Stel zelf notificaties in op onderwerpen die voor u belangrijk zijn en krijg bericht het moment dat er iets gewijzigd wordt. Zo hoeft u nooit bang te zijn om iets te missen.

Kernredactie Financial Law huB

De kernredactie van de Financial Law huB

LinkedIn%20icoon.png mr. Jelmer Kruijt - Advocaat | Partner bij VESPER Advocaten

LinkedIn%20icoon.png mr. dr. Roel Theissen - Advocaat | Counsel bij Houthoff

LinkedIn%20icoon.png mr. Noëlle Wijnstekers - Advocaat bij Wijnstekers Financieel Recht

LinkedIn%20icoon.png mr. Maartje van der Beek - Advocaat | Partner bij BAIS Legal

LinkedIn%20icoon.png prof. dr. mr. Hans van Meerten - Advocaat | Hoogleraar Internationaal Pensioenrecht Universiteit Utrecht

LinkedIn%20icoon.png mr. Casper Riekerk - Advocaat | Partner bij Finnius advocaten

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over de Financial Law huB? We hebben de veelgestelde vragen op een rij gezet en beantwoord.

Ga naar FAQ

Neem contact met ons op

Onze accountmanager is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:30 via: 06 12 32 51 27 (Chris Ouwerkerk).

Zelf ontdekken?

Probeer de Financial Law huB twee weken GRATIS uit. Meld u nu aan via het formulier en ontvang toegang.

Meld u nu aan

Financial Law huB

De Financial Law huB is een product van Sdu.  Deze huB is een onderdeel binnen ons online platform OpMaat Financieel Recht. Zo heeft u naast de Financial Law huB toegang tot alle financieel recht content binnen OpMaat, zoals de JOR, het Tijdschrift Financieel Recht in de Praktijk (FRP) en het Sdu Nieuws Financieel recht waar op dagelijkse basis actuele jurisprudentie en relevante ontwikkelingen ten aanzien van wet- en regelgeving worden uitgelicht. Alle informatie wordt gemaakt en bijgehouden door vooraanstaande professionals uit het vakgebied.