Tekst en toelichting Regelgeving farmacie

Het boek Tekst en toelichting Regelgeving farmacie bevat de actuele teksten van de Wet op de Geneesmiddelenvoorziening, de Opiumwet, de Wet op de medische hulpmiddelen, de Wet inzake bloedvoorziening en de Wet geneesmiddelenprijzen. De teksten zijn voorzien van een uitgebreide algemene en artikelsgewijze toelichting waarin onder meer relevante uitspraken uit «JGR» zijn opgenomen.

  • Boek
  • Bestelcode TTFARMACIE
Omschrijving
Het boek Tekst en toelichting Regelgeving farmacie bevat de actuele teksten van de Wet op de Geneesmiddelenvoorziening, de Opiumwet, de Wet op de medische hulpmiddelen, de Wet inzake bloedvoorziening en de Wet geneesmiddelenprijzen. De teksten zijn voorzien van een uitgebreide algemene en artikelsgewijze toelichting waarin onder meer relevante uitspraken uit «JGR» zijn opgenomen. Naast de diverse wettelijke teksten bevat het boek de relevante lagere regelgeving op basis hiervan. De teksten zijn ontsloten door praktische kantnoten en aantekeningen, waarmee via een register heel gemakkelijk kan worden gezocht.

De bundel is samengesteld door mr. F. Moss, drs. W.K. Scholten, mr. E.R. Vollebregt, mr. R. Meerburg en mr. J.C.A.C.M. Moes.

Bij dit abonnement op Tekst en toelichting Regelgeving farmacie betaalt u voor het boek slechts € 37,50. Bovendien ontvangt u nieuwe edities bij verschijning automatisch. Het boek is ook los verkrijgbaar.
Product details
Bestelcode TTFARMACIE
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Tekst en toelichting Regelgeving farmacie
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht