Jurisprudentie Onderneming & Recht

Jurisprudentie op het gebied van Onderneming & Recht is - naast het tijdschrift «JOR»- ook online te raadplegen via JOR online!

  • Apps
  • Bestelcode JORAPP
Omschrijving
«JOR»: signalering, selectie en publicatie van alle belangrijke uitspraken
In Jurisprudentie Onderneming & Recht («JOR») vindt u alle belangrijke uitspraken van de Hoge Raad, gerechtshoven, rechtbanken en kantongerechten op het gebied van onderneming en recht.

Interessante uitspraken worden door een deskundige redactie gesignaleerd, geselecteerd en gepubliceerd. Bij veel uitspraken staan bovendien een praktijkgerichte annotatie, bronvermeldingen, trefwoorden en samenvattingen.

«JOR» thematische indeling
«JOR» bevat een thematische indeling in de rubrieken ondernemingsrecht, bank- en effectenrecht, financiering, zekerheden, insolventie en varia. Hierdoor krijgt u een helder overzicht van de recent verschenen uitspraken op de verschillende rechtsgebieden.

Kernredactie JOR
Prof. mr. S.C.J.J. Kortmann, rector magnificus en hoogleraar burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen
Mr. K. Frielink, advocaat, partner Spigt Dutch Caribbean te Curaçao
Prof. mr. J.J. van Hees, advocaat, partner Resor NV te Amsterdam, hoogleraar financiering, zekerheden en insolventie
Radboud Universiteit Nijmegen
Prof. mr. N.E.D. Faber, hoogleraar burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen, lid dagelijks bestuur Onderzoekcentrum Onderneming&Recht en senior counsel bij Clifford Chance LLP
Mr. A.F.J.A. Leijten, advocaat, partner Stibbe NV te Amsterdam
Prof. mr. C.J. Bulten, hoogleraar Ondernemingsrecht, Van der Heijden Instituut, Radboud Universiteit Nijmegen
Mr. B.A. Schuijling, onderzoeker bij het Onderzoekcentrum Onderneming&Recht Radboud Universiteit Nijmegen, wetenschappelijk medewerker Clifford Chance LLP te Amsterdam
Mr. C.W.M. Lieverse, advocaat bij Loyens & Loeff te Amsterdam

«JOR» is verkrijgbaar als tijdschrift, online en app.
Bij een abonnement op «JOR» kunt u kiezen voor verschillende media: het papieren tijdschrift, de online, de app-versie of een combinatie hiervan. Bij een combinatie-abonnement op het vaktijdschrift «JOR» én JOR online ontvangt u korting.

«JOR» als app
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van «JOR» Stapp 2.0. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.

Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op «JOR». U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Proefabonnement
Met een proefabonnement op JOR ontvangt u minimaal 1 editie van het tijdschrift en toegang tot de laatste 3 afleveringen van de app-versie.
Product details
Bestelcode JORAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Jurisprudentie Onderneming & Recht
excl. btw € 1.360,00 incl. btw € 1.645,60
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht