Proefabonnement TGMA

Het Tijdschrift voor Gezondheidsschade, Milieuschade en Aansprakelijkheidsrecht biedt u privaat- en publiekrechtelijke uitspraken en wetgeving op het gebied van milieuschade en aansprakelijkheidsrecht. Daarmee bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Tijdschrift
  • Bestelcode TM0PROEF
Omschrijving
Wie is er verantwoordelijk bij bodemverontreiniging, vervuiling van grondwater of schade door trillingen? Wie kan hiervoor aansprakelijk gesteld worden en wie moet dus uiteindelijk de rekening betalen? Als u door uw dagelijkse werkzaamheden te maken hebt met activiteiten die milieuschade of gezondheidsschade kunnen veroorzaken, dan is het van belang om goed op de hoogte te blijven van de laatste actualiteiten op dit gebied.

Steeds vaker wordt er een relatie gelegd tussen milieu- en gezondheidsschade. In TMA werd al regelmatig aandacht besteed aan zaken waarin gezondheidsschade een rol speelt en het belang van gezondheidsschade in het aansprakelijkheidsrecht is door de jaren heen alleen maar toegenomen.
Daarom heet TMA nu Tijdschrift voor Gezondheidsschade, Milieuschade en Aansprakelijkheidsrecht, afgekort: TGMA.

Het Tijdschrift voor Gezondheidsschade, Milieuschade en Aansprakelijkheidsrecht biedt u viermaal per jaar privaat- en publiekrechtelijke uitspraken en wetgeving op het gebied van milieuschade en aansprakelijkheidsrecht. TGMA volgt het privaatrecht, bestuursrecht, strafrecht en het Europese en internationale milieurecht op de voet. Maak nu kennis met TGMA middels een proefabonnement. U ontvangt twee afleveringen van het blad voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Redactie
Ere-hoofdredacteur/ Honorary editor in chief:

Prof. mr. J.M. van Dunné

Redactie/Editors:
Prof. mr. T. Barkhuysen
Mw. mr. M.M. Bogaart
Mr. W.Th. Braams (hoofdredacteur)
Mr. dr. E.H. Hulst (hoofdredacteur)
Mr. drs. T.J.C. van Noord
Mr. E. Noordover
Mw. mr. M.W.L. Simons-Vinckx
Mw. mr. L.J. Smale
Mw. mr. L.F. Wiggers-Rust

Raad van Advies/Advisory Board:
Prof. dr. H. Bocken, Universiteit Gent
Prof. mr. P.J.J. van Buuren, Jur. Fac., Univ. Utrecht / Raad van State Prof. mr. Th.G. Drupsteen, Raad van State Me. Christian Huglo, chargé d’enseignement Univ. de Paris I / avocat à Paris Prof. mr. N.S.J. Koeman, Jur. Fac., Univ. Amsterdam / advoc. Stibbe, Amsterdam Dr. Ludwig Krämer, Univ. Bremen Drs. H.G. von Meijenfeldt, Min. van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer Prof. mr. J.H. Nieuwenhuis, Jur. Fac., Rijksuniv. Leiden Prof. Dr. Eckard Rehbinder, Goethe-Univ., Frankfurt Dr. A. Rest, Institut für Völkerrecht und ausl. öffentl. Recht, Univ. zu Köln Prof. Richard B. Stewart, New York University Law School, USA Stephen Tromans, barrister, London Prof. mr. J.H. Wansink, Instituut voor Verzekeringsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam

Product details
Bestelcode TM0PROEF
Productsoort Tijdschrift
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 04-06-2003

Uw bestelling

Proefabonnement TGMA
excl. btw € 29,00 incl. btw € 31,61
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht