Teksten bodemregelgeving (abonnement)

Mr. drs. C.A. Janssen

In deze herziene editie van Teksten Bodemregelgeving vindt u alle wet- en regelgeving op het gebied van bodembescherming per 1 september 2004.

  • Boek
  • Bestelcode TKBODEM
Omschrijving
Met een abonnement op Teksten bodemregelgeving ontvangt u elke nieuwe editie auomatisch thuis of op kantoor. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke korting op de regulier geldende verkoopprijs.

Deze tekstuitgave bevat de belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van bodembescherming. Opgenomen zijn de Wet bodembescherming en alle daarop gebaseerde AMvB's. Daarnaast zijn de meest relevante ministeriële regelingen opgenomen. De teksten worden voorafgegaan door een heldere overzichtstabel van de huidige stand van zaken van wet- en regelgeving in voorbereiding.

Ten behoeve van de toegankelijkheid is bij ieder artikel een kantnoot opgenomen, waarmee het onderwerp van het artikel in één of enkele woorden wordt aangegeven. Tevens is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.

Neem nu een abonnement op Teksten bodemregelgeving en ontvang nieuwe edities automatisch direct na verschijnen. Abonnees krijgen korting op de losse verkoopprijs.
Product details
Bestelcode TKBODEM
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 25-06-2002
Auteur(s) Mr. drs. C.A. Janssen

Uw bestelling

Teksten bodemregelgeving (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht