Deze uitgave bevat de Beleidsregels ontslagtaak UWV en geeft een compleet overzicht van de wet- en regelgeving bij de uitvoering van de ontslagtaak van UWV.

  • Boek
  • 442 pagina's
  • Bestelcode 9789012389884
Omschrijving
Deze uitgave bevat de Beleidsregels ontslagtaak UWV en geeft een compleet overzicht van de wet- en regelgeving bij de uitvoering van de ontslagtaak van UWV.

Inhoud
De ontslagprocedure bij UWV is gebaseerd op artikel 6 van het Buitengewoon Besluit Arbeidsverhoudingen 1945(BBA). Het Ontslagbesluit bevat procedurevoorschriften en inhoudelijke toetsingscriteria voor de beoordeling vaneen ontslagaanvraag. Deze voorschriften en criteria zijn nader uitgewerkt in de Beleidsregels ontslagtaak UWV. Deze en aanverwante regelingen zijn overzichtelijk bij elkaar gebracht en vormen het juridisch kader voor de ontslagprocedure bij UWV.

Praktijkhandboek
Deze uitgave biedt brede en toegankelijke informatie aan alle bij ontslagprocedures betrokken partijen. In het juridisch werkveld wordt deze uitgave van de afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening van UWV beschouwd als handboek voor de dagelijkse praktijk. Daarnaast is het een onmisbaar naslagwerk.
Product details
Bestelcode 9789012389884
Productsoort Boek
Aantal pagina's 442
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Beleidsregels en regelgeving
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 26-11-2012
NUR code 825
Auteur(s) mr. drs. A.A.J. Kouwenhoven mr. J. Meijer mr. M.D. van Daal mr. M.A.I. Gerards mr. R. Kamminga mr. E.M. Prins mr. D.C. Wekker
Editie 2013

Uw bestelling

Ontslagprocedure UWV
excl. btw € 63,44 incl. btw € 69,15
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht