Juridisch Privacyrecht

Stel een Aflopende Directie in
  1. Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming [online en
boek abonnement]
    Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming [online en boek abonnement] Voorheen Tekst & Toelichting Wbp mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra, dr. J. Nouwt Sdu Commentaar AVG is een multimediale uitgave waarin de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht ... Meer
    • Multimedia
    • |
    • Bestelcode COMWBP
    excl. btw € 100,00 incl. btw € 121,00

    Frequentie: Wordt continu geactualiseerd

    In winkelmandje
  2. Sdu Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens Online
    Sdu Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens Online De online van «JBP» bevat een selectie aan jurisprudentie op het gebied van de Wet bescherming persoonsgegevens en aanverwante wet- en regelgeving. De AVG dient daarbij als ... Meer
    • Online
    • |
    • Bestelcode JBPERSOL
    excl. btw € 376,00 incl. btw € 454,96

    Frequentie: 12 maal per jaar

    In winkelmandje
  3. Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (folio + online)
    Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (folio + online) Het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens, «JBP» bevat uitspraken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. Bij dit abonnement hoort tevens de folio ... Meer
    • Multimedia Hoog
    • |
    • Bestelcode JBP+OL
    excl. btw € 464,00 incl. btw € 561,44

    Frequentie: M.i.v. 2018 folio 6 x p/jaar

    In winkelmandje
  4. Wet bescherming persoonsgegevens en ICT
    Wet bescherming persoonsgegevens en ICT Monografieën Recht en Informatietechnologie - deel 4 Als praktijkjurist zal u vroeg of laat te maken krijgen met vragen over wat wel en niet mag bij het verwerken van iemands persoonsgegevens. Lees in Wet bescherming persoonsgegevens en ICT ... Meer
    • Boek
    • |
    • Bestelcode 9789012116176
    excl. btw € 50,24 incl. btw € 54,76

    Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden – Printing on demand

    In winkelmandje
Stel een Aflopende Directie in