Proefabonnement journaal geluid

Door de formule, praktijkgerichte redactionele artikelen, actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving blijft u eenvoudig op de hoogte van alle belangrijke informatie rondom geluidsproblematiek. Neem nu een gratis proefabonnement!

  • E-nieuwsbrief
  • Bestelcode NBGELUIDPR
Omschrijving
Wat is de impact van de veranderende Europese en nationale geluidwetgeving? En hoe is deze wet- en regelgeving te vertalen naar de dagelijkse praktijk? Journaal Geluid biedt u aan de hand van korte en heldere berichten zicht in de geluidsproblematiek.

Snel een actueel overzicht

De formule van Journaal Geluid biedt u snel overzicht en dus kost het u weinig tijd om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Naast praktijkgerichte redactionele artikelen treft u in ieder nummer van Journaal Geluid actuele jurisprudentie en een overzicht van de nieuwe wet- en regelgeving aan. Journaal Geluid verschijnt als tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief.

Journaal Geluid wordt in samenwerking met de Nederlandse Stichting Geluidshinder samengesteld.

Met een proefabonnement op Journaal Geluid, ontvangt u 2 maanden lang de e-nieuwsbrief Journaal Geluid geheel vrijblijvend.
Product details
Bestelcode NBGELUIDPR
Productsoort E-nieuwsbrief
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Hoofdredactie Mr. A. den Breejen

Uw bestelling

Proefabonnement journaal geluid
Gratis
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht