Mededingingsrecht in de Praktijk

Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk (kortweg MP) geeft inzicht in de ontwikkelingen over het mededingingsrecht. In één oogopslag ziet u de belangrijkste jurisprudentie, wetgeving en literatuur van de afgelopen periode. Ontwikkelingen die voor de praktijk van bijzonder belang zijn worden in verdiepende artikelen nader belicht.

  • Apps
  • Bestelcode MPAPP
Omschrijving
De applicatie van het Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk (kortweg MPAPP) geeft inzicht in de ontwikkelingen over het mededingingsrecht. In één oogopslag ziet u de belangrijkste jurisprudentie, wetgeving en literatuur van de afgelopen periode. Ontwikkelingen die voor de praktijk van bijzonder belang zijn worden in verdiepende artikelen nader belicht. En dit allemaal vanaf uw Tablet of Smartphone!

Eerst een proefabonnement proberen?
Vraag een gratis proefabonnement op MP aan!

Bent u abonnee van Actualiteiten Mededingingsrecht?
Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk (MP) vervangt tijdschrift Actualiteiten Mededingingsrecht per 1 januari 2012. Waarom? Om u meer te voorzien in een snellere nieuwsservice en praktijkgerichte informatie op het gebied van de Mededingingswet. Naast het tijdschrift (in een vernieuwde look & feel) ontvangt u de bijbehorende tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief en toegang tot de online www.mp-online.nl. U heeft hierover recentelijk bericht ontvangen.

Lees het nieuwe Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk op App, kortweg MPAPP. Te raadplegen op uw Ipad of Iphone.
Product details
Bestelcode MPAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Mededingingsrecht in de Praktijk
excl. btw € 249,00 incl. btw € 301,29
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht