Naar de inhoud

Samen maken we het notariaat

Bij Sdu begrijpen we de uitdagingen waar het notariaat dagelijks mee te maken heeft. Daarom hebben wij oplossingen ontwikkeld om notariskantoren te helpen bij het stroomlijnen van werkprocessen, het vergroten van de efficiëntie en digitalisering.

notaris thomas piekhaar notariaat
Ellen Naaktgeboren KRAGD Notarissen
Scroll direct naar:

Hoe helpt Sdu het notariaat?

Innovatie en digitalisering zijn cruciaal voor een future proof notariaat. Dit leidt tot aanzienlijke tijdsbesparingen en geeft notariële professionals meer ruimte voor andere taken. Voordelen van het gebruiken van digitale systemen in een notariële praktijk zijn onder andere gestroomlijnde administratieve processen, verbeterde communicatie met cliënten, efficiënt documentbeheer en toegankelijkere juridische dienstverlening.

Samen maken we een toekomstbestendig notariaat. Bekijk onze oplossingen hieronder om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Evidend BV overzicht
Evidend STAK grafiek

Je aandeelhoudersregister altijd actueel en bij de hand met Evidend

Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend online aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. Met een aantal eenvoudige stappen voeg je een nieuwe aandelenuitgifte of aandelenoverdracht toe.

Notamail

Elke werkdagochtend ontvang je per e-mail op één A4-tje precies die informatie die relevant is voor jouw (notariële) praktijk, verzorgd door een gerenommeerde redactie. Bovendien heb je met een abonnement toegang tot het Notamail-archief via opmaat.sdu.nl én ontvang je iedere week een aanvullende nieuwsbrief (Notamail Jurisprudentieoverzicht) met nog meer relevante jurisprudentie.

Bij Sdu kan de jurist of advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
Sdu Notamail
OpMaat Notariaat
OpMaat is dé juridsche database die alle wet- en regelgeving,

OpMaat Notariaat

Met OpMaat Notariaat heb je een complete online database met de meest relevante jurisprudentie, tijdschriftartikelen, tools en commentaren. Daarbij word je, wanneer je dat wil, proactief geattendeerd op nieuws zodat je nooit belangrijke informatie mist.

Meer weten over OpMaat Notariaat? Download hier de brochure.

Notariële opleidingen

Je vakinhoudelijke kennis op peil houden en relevante competenties en vaardigheden ontwikkelen? Haal bij ons je PE-punten. Bekijk al onze opleidingen specifiek ontwikkeld voor het notariaat.

vrouw met laptop en gele bal
 • Kesho

  Video interviews

  Enkele professionals van KRAGD Notarissen en Remmerswaal Notaris deelden met ons de belangrijkste kansen om te benutten en de 'traditionele' waarden van het notariaat die zeker ook in de toekomst waardevol blijven.

 • samen maken we het notariaat

  Lees alle interview artikelen

  Onlangs gingen wij in gesprek met professionals van KRAGD Notarissen en Remmerswaal Notaris over digitalisering. Zij vertelden ons meer over hoe moderne tools het notariaat transformeren.

 • Leergang leiderschap in het notariaat - samen maken we het notariaat - fase 3

  Leergang leiderschap in het notariaat

  Ervaren trainers Trijnie Lukassen-Beije en Dirk Heuff delen hun visie op de toekomst van het notariaat. Tijdens de Leergang Leiderschap in het notariaat helpen zij je om jouw leiderschapsstijl te ontdekken.

Liever persoonlijk contact? Dat kan ook!

Wil je meer weten over onze notariële producten? Neem dan contact op met Lisa, Owen of Marcella. Zij helpen je graag!