Fraude is bedoeld als naslagwerk voor veel voorkomende vormen van fraude. Per fraudevorm zijn de modus operandi, tendenties, onderzoeksmogelijkheden en het juridische kader weergegeven.

  • Boek
  • 380 pagina's
  • Bestelcode 9789012394673
Omschrijving
Fraude is bedoeld als naslagwerk voor veel voorkomende vormen van fraude. Per fraudevorm zijn de modus operandi, tendenties, onderzoeksmogelijkheden en het juridische kader weergegeven. Er is gestreefd naar volledigheid van de te behandelen onderwerpen. Zo zijn nieuwe wetsvoorstellen opgenomen en zijn honderden (recente) uitspraken verwerkt.

Het boek is bedoeld voor diegenen die zich professioneel met fraude bezighouden (opsporingsambtenaren, advocaten, rechters, onderzoekers) of meer van fraude willen afweten. Het biedt een eerste blik op het waarom van frauderen en op het onderzoeken en vervolgen ervan. Er zijn vele voorbeelden
en strafmaten uitgewerkt in dit boek, aangevuld met de laatste ontwikkelingen op dit terrein.

Martin Scharenborg is jurist-accountant die zich het strafrecht, ondernemingsrecht en fiscaalrecht meester heeft gemaakt. Hij is de auteur van verschillende artikelen en boeken op het gebied van fraude. Eerder heeft hij gewerkt voor forensische accountantskantoren en thans is hij werkzaam als fraudeofficier van justitie bij het Openbaar Ministerie. Uitdrukkelijk wordt opgemerkt dat dit boek geschreven is op persoonlijke titel.
Product details
Bestelcode 9789012394673
Productsoort Boek
Aantal pagina's 380
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 05-01-2015
NUR code 824
Auteur(s) Martin Scharenborg

Uw bestelling

Fraude
excl. btw € 56,65 incl. btw € 61,75
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht