Sdu Commentaar Strafrecht Online

Met Sdu Commentaar Strafrecht online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMSTRAFOL
Omschrijving
Het plaats delict voor uw strafrechtpraktijk

Op Sdu Commentaar Strafrecht online vindt u commentaren op onder meer:
-het Wetboek van Strafrecht;
-de Opiumwet;
-de Wet op de economische delicten;
-de Penitentiaire beginselenwet;
-de Beginselenwet verpleging ter beschikking gestelden.

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur. Vanzelfsprekend zijn de recente wijzigingen in onder meer het Wetboek van Strafrecht en de Wet op de economische delicten opgenomen. Ook verruiming mogelijkheden bestrijding financieel-economische criminaliteit. En bijvoorbeeld Artikel 11a Ow: Wijziging van de Opiumwet in verband met de strafbaarstelling van handelingen ter voorbereiding of vergemakkelijking van illegale hennepteelt.
Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over alle facetten van het straf(proces)recht. Met name de verwijzing naar de diverse andere bronnen maakt dit commentaar uniek ten opzichte van andere commentaren.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen:
De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren.
Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Sdu Commentaar Strafrecht online is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het straf(proces)recht en staat onder redactie van
prof. dr. M. Boone, mr. dr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers, mr. G. Knobbout, prof. mr. dr. W.N. Ferdinandusse, mr. dr. V. Mul, mr. M. van Strien en mr. A.E. van der Wal.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMSTRAFOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie mr. V. Mul mr. A.L.J. van Strien mr. M.L.C.C. de Bruijn-Luckers mr. G. Knobbout mr. M. van Strien

Uw bestelling

Sdu Commentaar Strafrecht Online

* Verplichte velden

excl. btw € 183,00 incl. btw € 221,43
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht