Een praktijkgericht vakmagazine met zuiver wetenschappelijke bijdragen. Het levert een waardevolle bijdrage aan de kennis en wetenschap van het strafrecht en de strafrechtspleging. Bij een abonnement heeft u ook toegang tot Strafrecht online én de praktische app.

  • Multimedia
  • Bestelcode STRBL
Omschrijving
Strafblad is hét strafrechtelijk tijdschrift dat zes keer per jaar verschijnt. Het tijdschrift kent enkele vaste rubrieken en neemt praktijkgerichte artikelen op. In elk nummer staat één thema centraal.

Strafblad combineert verschillende typen van artikelen die een waardevolle bijdrage leveren aan de kennis en wetenschap van het strafrecht en de strafrechtspleging. Zuiver wetenschappelijke bijdragen waarin een uitvoerige analyse van een leerstuk wordt neergezet op een wijze die tot nieuwe inzichten kan leiden, maar ook praktijkgerichte beschouwingen.

Strafblad voor iedereen die bezig is met Strafrecht.
- Zes edities per jaar
- Wekelijks Strafblad Nieuws per e-mail
- Toegang tot tijdschrift Strafblad via, opmaat.sdu.nl, met onder andere een archief
- Toegang tot Strafblad Stapp

Strafblad Stapp
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van Strafblad Stapp. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.

Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op Strafblad. U krijgt dan ook toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Bekijk de website

Product details

Uw bestelling

Strafblad (abonnement) Tijdschrift incl. online & app

* Verplichte velden

excl. btw € 402,00 incl. btw € 438,18
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht