Sdu Scriptieprijs Strafrecht

Sdu Scriptieprijs Strafrecht

Een 8 of hoger gehaald voor jouw strafrecht scriptie? Lees snel verder!

De Sdu Scriptieprijs Strafrecht plaatst kwalitatief hoogwaardige scripties van talentvolle auteurs in de schijnwerpers, zodat deze scripties beschikbaar komen voor een breder publiek. Onze jury reikt ieder jaar de Sdu Scriptieprijs Strafrecht uit aan de auteur van de beste masterscriptie op het gebied van het strafrecht.

De winnende scriptie zal deel gaan uitmaken van een nieuwe Sdu-boekenreeks: de ‘Progressio’ reeks. Deze reeks richt zich op actuele ontwikkelingen en/of onderwerpen binnen het strafrecht. De winnaar zal tien exemplaren van zijn of haar eigen boek ontvangen.

  Nu beschikbaar!

  Hoe verhoudt de verzetsprocedure van OM strafbeschikkingen zich tot artikel 6 EVRM? Strafrechtstudent Isabelle Wilcke deed er onderzoek naar en sleepte de Sdu Strafrecht Scriptieprijs in de wacht. Haar scriptie is nu in boekvorm gepubliceerd.

  Lees hier het juryrapport over de winnaar.

  Bekijk in webshop
  Scriptieprijs Sdu Strafrecht 600x400

  Mijn scriptie is in boekvorm uitgegeven. Dit heeft mij veel goeds gebracht. Nu krijg jij met de Sdu Scriptieprijs Strafrecht ook deze kans!

  mr. Kirstin de Jong Vakredacteur straf(proces)recht

  Kirstin de Jong

  De scriptieprijs is dé manier om te zorgen dat een scriptie breed wordt gelezen en meer is dan enkel een verplichte hobbel op weg naar de meester-titel.

  mr. J.L. Baar Advocaat en voorzitter Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten

  Jaap Baar

  Sdu geeft nog meer prijzen weg

  Valt er nog meer te winnen? Jazeker! Naast jouw scriptie in boekvorm, mag je bij Sdu ook als blogger aan de slag. De winnaar van de Sdu Scriptieprijs Strafrecht ontvangt namelijk een aanbieding voor blogcontract bij Sdu Strafrecht. Op deze manier kun je werken aan jouw naamsbekendheid, als aanstormend talent binnen het strafrecht. Nieuwsgierig naar onze blog?
  Neem dan eens een kijkje op de Sdu blog.

  De jury bestaat uit

  • mr. J.L. (Jaap) Baar (advocaat en voorzitter Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten);
  • prof. mr. dr. W.N. (Ward) Ferdinandusse (officier van justitie bij het Landelijk Parket);
  • mr. T.B. (Tamara) Trotman (raadsheer bij het Gerechtshof Den Haag en lid van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming).

  Contact

  telefoon

  Heb je vragen?

  Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.