Wet ruimtelijke ordening, praktische handleiding voor de vastgoedpraktijk

Praktijkcahiers Bosselaar & Strengers deel 4

mr. C.W. Kniestedt, mr. A. van Balen, mr. M.W. Huijbers

In deze praktische handleiding voor de vastgoedpraktijk wordt de essentie van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening op een heldere wijze uit de doeken gedaan. De procedures rond besluitvorming en rechtsbescherming worden daarbij overzichtelijk en schematisch weergegeven.

  • Boek
  • 92 pagina's
  • Bestelcode 9789012381802
Omschrijving
Een oude volkswijsheid leert ons dat de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. Het is een pad dat ook onze wetgever niet vreemd is.
En hoewel de ‘hel’ daarbij uiteraard nooit de eindbestemming, laat staan het doel is, blijkt het doorgronden van (ruimtelijk) bestuursrecht, alle beloftes van vereenvoudiging van de regelgeving ten spijt, nog steeds een hele kluif.

In het praktijkcahier Wet ruimtelijke ordening, praktische handleiding voor de vastgoedpraktijk wordt de essentie van de nieuwe Wet ruimtelijke ordening op een heldere wijze uit de doeken gedaan. De auteurs houden daarbij de grote lijnen in het oog terwijl procedures rond besluitvorming en rechtsbescherming op een inzichtelijke wijze schematisch zijn weergegeven.

Het praktijkcahier beoogt geen uitputtende behandeling van de Wro. De belangrijkste onderwerpen passeren echter wel de revue. Zo worden de procedures voor het vaststellen van structuurvisies, bestemmingsplannen, inpassingsplannen en projectbesluiten besproken en besteedt het boek aandacht aan de geheel herziene grondexploitatie- en planschadeprocedures.
Product details
Bestelcode 9789012381802
Productsoort Boek
Aantal pagina's 92
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Praktijkcahiers Bosselaar & Strengers deel 4
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) mr. C.W. Kniestedt mr. A. van Balen mr. M.W. Huijbers

Uw bestelling

Wet ruimtelijke ordening, praktische handleiding voor de vastgoedpraktijk
excl. btw € 31,17 incl. btw € 33,98
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht