Juridische aspecten van mediation

4e herziene druk

Eva Schutte, Jacqueline Spierdijk

Juridische aspecten van mediation geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die in theorie en praktijk kunnen rijzen over de juridische kanten van mediation. Zo komen de mediationovereenkomst en de vaststellingsovereenkomst uitgebreid aan de orde. Daarnaast is er aandacht voor onder meer de vertrouwelijkheid, de aansprakelijkheid en het klacht- en tuchtrecht.

  • Boek
  • 210 pagina's
  • Bestelcode 9789012398855
Omschrijving
Het boek is in toegankelijke stijl geschreven en geïllustreerd met tientallen voorbeelden en recente jurisprudentie. Kennis van dit boek vormt bovendien een basis voor het theorie-examen ten behoeve van de registratie als mediator.

Eva Schutte heeft zich als mediator volledig toegelegd op zakelijke mediation. Zij was jarenlang als advocaat-partner verbonden aan een groot advocatenkantoor. Sinds 2011 is zij mede-oprichter/partner van ReulingSchutte, een nichekantoor op het gebied van zakelijke ADR.

Jacqueline Spierdijk, eveneens oud-advocaat, begeleidt sinds 1998 als mediator partijen in commerciële en bestuurlijke geschillen. Zij is daarnaast trainer in conflicthantering, schriftelijke communicatie en beroepsvaardigheden voor advocaten en mediators.

Juridische aspecten van mediation is onderdeel van de Mediationreeks. Die reeks behandelt in afzonderlijke delen verschillende elementen van mediation. De inhoud van de delen is gebaseerd op de huidige stand van de theorieontwikkeling en richt zich vooral op de relevantie voor de praktijk.
Product details
Bestelcode 9012398851
Productsoort Boek
Aantal pagina's 210
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel 4e herziene druk
Boeksoort W-boek
Prijs incl. BTW 38.5
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 820
Redactie mr. J. Spierdijk mr. M. Pel dr. A. Zuurmond drs. K. van Oyen
Auteur(s) Eva Schutte Jacqueline Spierdijk

Uw bestelling

Juridische aspecten van mediation
excl. btw € 36,32 incl. btw € 38,50
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht