Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (JBP) plus APP

Nieuw in de reeks jurisprudentiebladen van Sdu Uitgevers is het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens, «JBP». Dit jurisprudentieblad bevat uitspraken op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens.

  • Multimedia
  • Bestelcode JBPERS
Omschrijving
Met «JBP» wordt tegemoetgekomen aan de groeiende vraag vanuit de markt om een specifiek tijdschrift dat de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens behandelt. De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue.

Relevant
«JBP» is relevant voor iedere advocaat of professional die in aanraking komt met de bescherming van persoonsgegevens. Of dit nu een beleidsmedewerker op een ministerie, een privacy-officer in dienst van een commercieel bedrijf of een advocaat die zich voor een klant met het elektronisch patiëntendossier bezighoudt, is: Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens behandelt de belangrijkste uitspraken op dit gebied en voorziet ze zo veel mogelijk van verklarende annotaties.

«JBP» is de opvolger van de in 2009 voor het laatst verschenen Uitsprakenbundel Wbp.
Product details
Bestelcode JBPERS
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Prijs incl. BTW 425.06
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Redactie S. Nouwt T. Hooghiemstra L. Sjerps H. Kranenborg J.P. van Schoonhoven

Uw bestelling

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (JBP) plus APP
excl. btw € 401,00 incl. btw € 425,06
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht