Jurisprudentie Burgerlijk Procesrecht Tijdschrift met app voor iPad & iPhone via STAPP

«JBPr» is een unieke bundeling van de belangrijkste procesrechtelijke uitspraken van zowel de Hoge Raad als van lagere rechterlijke instanties. De uitspraken zijn vaak voorzien van een kort, praktijkgericht commentaar.

  • Multimedia
  • Bestelcode JBP
Omschrijving
Online
Naast uw jurisprudentietijdschrift op papier, krijgt u ook toegang tot een online archief van «JBPr». Op deze online kunt u uw jurisprudentie opzoeken, exporteren en bewerken. Snel, gebruiksvriendelijk en overal toegankelijk. Nog voordat het tijdschrift bij op de deurmat valt, kunt u vanaf iedere computer de meest recente uitspraken - voorzien van een link naar relevante wetgeving - raadplegen.

«JBPr» Stapp 2.0
Bij een abonnement kunt u ook gebruikmaken van «JBPr» Stapp 2.0. Met deze app heeft u via uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot uw vakmagazine. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie en het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u een e-mail met instructies hoe u de app kunt downloaden.

Wilt u de informatie alleen via uw smartphone of tablet raadplegen? Bestel dan het app-only abonnement.
Wilt u de app eerst uitproberen? Neem dan een proefabonnement op «JBPr». U krijgt dan ook gratis toegang tot een aantal edities van de app-versie.

Verschijning
Het tijdschrift «JBPr» verschijnt 5 keer per jaar. Aan het einde van de jaargang wordt u automatisch een bewaarband toegestuurd.

Jaarabonnement
U kunt ook een jaarabonnement afsluiten met kwartaalfacturatie. U ontvangt het tijdschrift «JBPr» en JBPr online, inclusief de app-versie. Meer informatie.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met onze afdeling sales (070) 378 93 13 of 'mail naar '.

Redactie
Mw. prof. mr. C.J.M. Klaassen (voorzitter), Mr. A. van Hees, Mr. J.G.A. Linssen, Mr. G.J. Meijer, H.F. van Rijswijk (redactiesecretaris), Mr. H.W. Wiersma.

Redactieadviesraad
mr. A. Hammerstein, mr. Th. B. ten Kate, prof. mr. H.J. Snijders.
Product details
Bestelcode JBP
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Editie 4

Uw bestelling

Jurisprudentie Burgerlijk Procesrecht Tijdschrift met app voor iPad & iPhone via STAPP
excl. btw € 150,00 incl. btw € 163,50
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht