Jurisprudentie Vreemdelingenrecht

Jurisprudentie Vreemdelingenrecht («JV»), een gezamenlijke uitgave van Sdu Uitgevers en Stichting Migratierecht Nederland, geeft een betrouwbaar en objectief overzicht van actuele jurisprudentie. JV is ook voor iPad en iPhone als digitale (pdf) uitgave verkrijgbaar via Stapp. Zie de link hieronder voor meer informatie.

  • Apps
  • Bestelcode JVAPP
Omschrijving
«JV» neemt uitspraken op over het asiel- en vluchtelingenrecht en het reguliere vreemdelingenrecht.Tevens wordt jurisprudentie gepubliceerd over onder meer nationaliteitswetgeving, de Wet arbeid vreemdelingen en internationale regelgeving (o.a. EU-verdrag, EVRM, Schengen en Dublin).

De uitspraken zijn voorzien van trefwoorden en samenvattingen en, indien nodig, van korte en op de praktijk toegesneden annotaties. Jurisprudentie Vreemdelingenrecht verschijnt driewekelijks, waardoor u snel beschikt over alle jurisprudentie die voor u van belang is.

Sdu Juridische Tijdschriften APP - Stapp
Met Stapp (Sdu Juridische Tijdschriften App) kunt u uw jurisprudentietijdschriften en een selectie van andere tijdschriften voortaan ook raadplegen op uw iPad of iPhone. Stapp is gratis te downloaden in de iTunes App Store.
Product details
Bestelcode JVAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Prijs incl. BTW 1193.06
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N

Uw bestelling

Jurisprudentie Vreemdelingenrecht
excl. btw € 986,00 incl. btw € 1.193,06
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht