Legal-counsel1

Ilse Klaassen is arbeidsrechtjurist bij Klaverblad Verzekeringen. “Mijn vakgebied verandert in een behoorlijk tempo. Ik vind het als jurist daarom fijn als ik snel alle juridische vraagtekens in kan vullen. Legal Counsel is net een collega die tegen me zegt: ‘Ilse, heb je daar en daar al aan gedacht?’ Met Legal Counsel weet je gewoon dat je snel kunt werken en up-to-date bent. En de dossierfunctie zorgt voor overzicht. Dat kan helpen om een zaak anders te bekijken. Ik gebruik alles in het voordeel van mijn cliënt.”

Legal Counsel

Als bedrijfsjurist heb je te maken met een heel breed pakket aan rechtsgebieden. Legal Counsel is een actuele en complete bron die juristen uitgebreide zoekmogelijkheden biedt. Met Legal Counsel heeft u toegang tot een uitgebreide, overzichtelijke en actuele database, dat speciaal is samengesteld voor de bedrijfsjurist. Je kunt gemakkelijk uitstapjes maken naar andere rechtsgebieden wat vaak tot heldere inzichten leidt. De content ondersteunt rechtsbijstandsadviseurs bij het nemen van de juiste beslissing bij complexe juridische vragen en bij het behandelen van bezwaar- en beroepschriften. Met Legal Counsel heeft u toegang tot alle relevante juridische content van SDU en openbare bronnen waar u veel mee werkt. De content helpt bij het nemen van de juiste beslissing bij complexe juridische vragen en bij het behandelen van bezwaar- en beroepsschriften. Zo krijgt u de juiste onderbouwing voor uw vraagstuk. 

Benieuwd hoe Legal Counsel jou vooruit kan helpen in je dagelijkse werkzaamheden? Vraag nu een gratis proefabonnent aan.
Bij een proefabonnement krijg je een maand lang gratis toegang tot Legal Counsel. Zo kunt u eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn.

Whitepaper Interviews Bedrijfsjuristen

We hebben diverse General en Legal Counsel geïnterviewd bij bedrijven in Nederland. Benieuwd hoe zij hun werk doen? Wat ze belangrijk vinden? Hoe hun werk de afgelopen jaren veranderd is? Neem een kijkje in de keuken, van onder andere KPN, KPMG, Bol.com en Loyens & Loeff. 

U kunt hier de whitepaper met een 10-tal interviews downloaden.

Uitgelichte producten

Tijdschrift voor de algemene praktijk

Nieuw: alle relevante artikelen uit de praktijktijdschriften van het laatste kwartaal voor de jurist samengesteld. 
 
Bekijk product

Jurisprudentie Ondernemingsrecht

Alle belangrijke uitspraken op het gebied van ondernemings-, insolventie-, bank- en effectenrecht bijeen. 
 
Bekijk product
 

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag