Roberto Gomes is Director Legal bij CAE CFT. Het bedrijf in Sassenheim bouwt en ontwikkelt simulatoren voor de luchtvaartindustrie. Roberto is de enige bedrijfsjurist en daarmee verantwoordelijk voor alle juridische vraagstukken die binnen de organisatie spelen: 'In dit bedrijf wordt veel van een jurist verwacht.  Dankzij Legal Counsel met Rechtsorde heb ik snel toegang tot alle relevante vakinformatie en praktische juridische voorbeelden. De meeste issues kan ik daarmee direct zelf oplossen, zonder een advocaat te bellen. Dankzij de attenderingen kan ik op tijd inspelen op veranderingen. De kwaliteit, de snelheid en de actualiteit helpen mij om een goede jurist te zijn.'

Legal Counsel

Met Legal Counsel heeft u toegang tot alle relevante juridische content van Sdu. U kunt zo gemakkelijk uitstapjes maken naar andere rechtsgebieden zodat u ook minder vaak een advocaat hoeft in te schakelen.

Probeer een maand

Onze adviseur

Wilt u vrijblijvend een gesprek over de content die u nodig heeft? Onze ervaren accountmanager Kishan Badri komt u graag uitleggen hoe u ook meer juridische issues zelf kunt oplossen.

Maak een afspraak

Een demo op afstand

Wilt u liever niet gelijk een accountmanager op bezoek? Sdu biedt de mogelijkheid om vanuit uw eigen kantoorstoel een inkijk te krijgen in de online database Legal Counsel.

Ja, ik wil een demo

Legal Counsel

Voor een bedrijfsjurist is vakinformatie onmisbaar. Legal Counsel is een actuele en complete bron met uitgebreide zoekmogelijkheden. In enkele stappen vindt u de informatie die u zoekt. Een greep uit de voordelen: U weet sneller van zaken buiten uw eigen expertise, u beschikt over de voordelen van de dossierfunctie, u hoeft niet meer te kiezen tussen de <<JAR>> en de <<JOR>> en u bent verrast over de prijs.

U kunt vrijblijvend een demo krijgen om het product beter te leren kennen, of zelf een proefperiode gebruik maken Legal Counsel. Vul hier uw contactgegevens in.

Uitgelichte producten

Tijdschrift voor de algemene praktijk

Nieuw: alle relevante artikelen uit de praktijktijdschriften van het laatste kwartaal voor de jurist samengesteld. 
 
Bekijk product

Jurisprudentie Ondernemingsrecht

Alle belangrijke uitspraken op het gebied van ondernemings-, insolventie-, bank- en effectenrecht bijeen. 
 
Bekijk product

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag