Roberto Gomes is Director Legal bij CAE CFT. Het bedrijf in Sassenheim bouwt en ontwikkelt simulatoren voor de luchtvaartindustrie. Roberto is de enige bedrijfsjurist en daarmee verantwoordelijk voor alle juridische vraagstukken die binnen de organisatie spelen: 'In dit bedrijf wordt veel van een jurist verwacht.  Dankzij Legal Counsel met Rechtsorde heb ik snel toegang tot alle relevante vakinformatie en praktische juridische voorbeelden. De meeste issues kan ik daarmee direct zelf oplossen, zonder een advocaat te bellen. Dankzij de attenderingen kan ik op tijd inspelen op veranderingen. De kwaliteit, de snelheid en de actualiteit helpen mij om een goede jurist te zijn.'

Legal Counsel

Met Legal Counsel heeft u toegang tot alle relevante juridische content van Sdu. U kunt zo gemakkelijk uitstapjes maken naar andere rechtsgebieden zodat u ook minder vaak een advocaat hoeft in te schakelen.

Welke bronnen zitten er in?

Voorkom dure fouten

De content helpt bij het nemen van de juiste beslissing bij complexe juridische vragen en bij het behandelen van bezwaar- en beroepschriften. Zo krijgt u de juiste onderbouwing voor uw vraagstuk.

Ja, ik wil gratis uitproberen

Alle informatie in 1 bron

Het pakket is samengesteld met betaalde content van Sdu, en met de openbare bronnen waar u veel mee werkt. Neem gerust contact met ons op om te kijken of we u kunnen helpen bij uw vakinformatie.

Ja, neem contact met mij op

Whitepaper Interviews Bedrijfsjuristen

We hebben diverse General en Legal Counsel geïnterviewd bij bedrijven in Nederland. Benieuwd hoe zij hun werk doen? Wat ze belangrijk vinden? Hoe hun werk de afgelopen jaren veranderd is? Neem een kijkje in de keuken, van onder andere KPN, KPMG, Bol.com en Loyens & Loeff. 

U kunt hier de whitepaper met een 10-tal interviews downloaden.

Uitgelichte producten

Tijdschrift voor de algemene praktijk

Nieuw: alle relevante artikelen uit de praktijktijdschriften van het laatste kwartaal voor de jurist samengesteld. 
 
Bekijk product

Jurisprudentie Ondernemingsrecht

Alle belangrijke uitspraken op het gebied van ondernemings-, insolventie-, bank- en effectenrecht bijeen. 
 
Bekijk product
 

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag