Milieuatlas

Het milieu in contouren en mozaieken

Jelger Visser, Christian Zuidema

Deze uitgave is een milieuatlas voor de lokale leefomgeving. Door informatie te bundelen, te structureren en op begrijpelijke wijze te presenteren is de kwaliteit van onze leefomgeving tastbaar gemaakt. De milieuatlas is een prima instrument om het maken en evalueren van beleid te ondersteunen.

  • Boek
  • 152 pagina's
  • Bestelcode 9789012120593
Omschrijving
Kennis is heilig in de 21e eeuw. Nationaal streven we naar een 'kenniseconomie' en het versterken van zogenoemde 'brainports'. Individueel laten we ons door massamedia als kranten, de tv of het internet overspoelen met alles wat we willen weten. Maar wat weten we eigenlijk van de kwaliteit van onze lokale leefomgeving?

In tegenstelling tot de net genoemde over (inter)nationale ontwikkelingen is informatie over de directe leefomgeving nog slecht ontsloten. Deze ligt verspreid over vele overheidsafdelingen en organisaties en is daardoor lastig te vinden. Professionals zijn er onnodig veel tijd mee kwijt en de burgers weten amper waar ze moeten zoeken.

In deze uitgave wordt een oplossing geboden: een milieuatlas voor de lokale leefomgeving. Door informatie te bundelen, te structureren en op begrijpelijke wijze te presenteren wordt de kwaliteit van onze leefomgeving tastbaar gemaakt. Voor burgers is De milieuatlas een bron van kennis over hun buurt en straat. Voor professionals is het een prima instrument om het maken en evalueren van beleid te ondersteunen. De milieuatlas wordt dan ook een belangrijke pijler voor het lokale milieubeleid.

Dit boek is bedoeld om allen die zich beroepshalve of uit interesse bezighouden met de kwaliteit van onze leefomgeving te inspireren. Het geeft zowel een overzicht van ervaringen op lokaal niveau in Nederland als een reflectie op buitenlandse initiatieven, en geeft daarmee inzicht in de achtergronden en de te nemen stappen bij het ontwikkelen van een milieuatlas.
Product details
Bestelcode 9012120594
Productsoort Boek
Aantal pagina's 152
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Het milieu in contouren en mozaieken
Boeksoort A-boek
Prijs incl. BTW 59.53
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 823
Auteur(s) Jelger Visser Christian Zuidema

Uw bestelling

Milieuatlas
excl. btw € 56,16 incl. btw € 59,53
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht