Wat is Model-DSP
Het Model-DSP (Documentair Structuur Plan) is een complete inventarisatie van alle werkprocessen binnen uw organisatie. De gemiddelde Nederlandse gemeente gebruikt tussen de 300 en 500 verschillende informatiesystemen en al deze systemen hebben hun eigen configuratie en inrichtingsmogelijkheden. Een solide vastlegging van het informatiebeleid komt dan goed van pas. Het Model-DSP voorziet uitstekend in een compleet informatie dashboard voor uw organisatie.

ZTC 2.0
U krijgt antwoord op vragen als Welke processen voert mijn organisatie uit? Welke administratieve neerslag komt voort uit deze processen en hoe dienen wij daar als organisatie mee om te gaan? Het Model-DSP voorziet u van de compleet ingevulde  ZTC 2.0, inclusief de te nemen stappen en bijbehorende checklists per proces. Ook sluit het Model-DSP uitstekend aan op de VIND producten en Diensten Catalogus. Hiermee legt u de link van product tot en met archief.

Gebruikersdagen Model-DSP najaar 2017
Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Uw organisatie is er waarschijnlijk druk mee bezig. Model DSP denkt met u mee door een aantal onderdelen toe te voegen die uw organisatie veel tijd, moeite en kosten kunnen besparen. Om u hierover bij te praten organiseren VHIC en Sdu in de maanden oktober en november een aantal gratis gebruikersbijeenkomsten. Voor uw gemak kunt u kiezen uit 6 verschillende data en locaties. Aanmelden

Roadmap AVG
Op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Vanaf 25 mei 2018 moeten alle organisaties voldoen aan de voorgeschreven regels van de AVG.  Dit vergt van veel organisaties een aantal aanpassingen. VHIC helpt u hierbij door een gratis en zeer uitgebreide Roadmap die inzicht biedt in de stappen die nodig zijn voor de implementatie van de AVG. Download het document.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact met ons op

X Sluiten

Interesse in Model-DSP

* Verplichte velden

VIND Gemeentebrieven [video]

De meest gebruikte gemeentelijke modelbrieven. Zelf aanpassen, aanvullen, versturen.
 

 

Partners Model-DSP