Fiscaal innoveert

ontwikkelt een digitale software oplossing die helpt om snel en gestructureerd tot een advies te komen. Door verschillende stappen te doorlopen, rolt er uiteindelijk een volledig en gedegen advies uit.

Fiscaal innoveert

Persbericht: Grote sprong vooruit met innovatieve oplossing voor fiscale sector

De week van 15-21 april is door de VN uitgeroepen tot Week van de Creativiteit en Innovatie. Voor innovatiepartner Sdu is dit het uitgelezen moment om aan te kondigen dat zij werken aan een nieuwe digitale oplossing, die het werkproces van fiscalisten drastisch zal veranderen. De innovatie wordt ontwikkeld samen met launching customers Alfa Accountants en Adviseurs, DRV Accountants & Adviseurs en mth accountants & adviseurs. Het innovatieve product structureert het adviestraject, biedt inhoudelijke kennis en bevordert de samenwerking met collega’s.

Lees verder

The making-of

Sdu ontwikkelt een digitale software oplossing. Wat het jou oplevert?  Procesondersteuning gekoppeld aan inhoudelijke kennis. Zo helpen we je met het vaststellen van de juiste adviesvraag en mogelijke implicaties, maar ook hoe je met de klant communiceert over jouw keuzes. Door verschillende stappen te doorlopen, rolt er uiteindelijk een volledig én gedegen advies uit.  

Wij nemen je mee in de ontwikkeling van Taxvice. Maandelijks verschijnt er een nieuwe video waarin we de voortgang aan je laten zien.

Bekijk onze videoreeks en ontdek hoe onze workflow-toepassing tot stand komt.

Sdu Fiscaal aanwezig op RB en NOB dag

Als innovatiepartner is Sdu de komende tijd aanwezig op verschillende fiscale evenementen. Zo ook de NOB dag op 18 juni in het Beatrix Theater in Utrecht en op de RB dag op 21 juni in het NBC Nieuwegein. Op deze events gaan we graag het gesprek met u aan over de digitale transformatie. Hoe innovatief bent u en hoe innovatief is uw organisatie? Ook vertellen we u graag meer over onze European Legal and Tax Innovation Study.

Daarnaast delen we informatieve innovation boxes uit en kunt u een digitale innovatiescan voor uw organisatie winnen t.w.v. € 5.000. Zien we elkaar daar?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en denk mee!

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten en op de hoogte blijven wat Fiscaal innoveert doet? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hierin houden we je maandelijks op de hoogte over de status van het project en leggen we situaties aan je voor waarover je kan meedenken. Ook krijg je een sneak preview op de onderwerpen en processtappen die we ondersteunen met de workflow support tool.

Aanmelden nieuwsbrief
nieuwsbrief

Blog

Blog

Fiscaal innoveert blog

Alles wat je wil weten over innovatie, de toekomst van de fiscaliteit en de omslag in het werkproces van de fiscalist, lees je in de blogs.

Lees alle blogs

Krijgt de fiscale robot ook een plek in jouw adviespraktijk?

Omarm jij als fiscaal adviseur de technologie en creëer je met je digitale mindset nieuwe kansen voor jouw advieskantoor? Beoordeel het zelf en lees het blog van Henk Aardoom (Strategieadviseur Informatievoorziening, Full • Finance Consultants) over advieskansen in de praktijk met Artificial Intelligence (AI).

Lees meer

Nieuw innovatief fiscaal product van Sdu

Door de automatisering van standaardwerkzaamheden krijgen fiscalisten een steeds belangrijkere adviesrol. Sdu ontwikkelt voor deze uitdaging een workflow tool: Taxvice. Esther van Doesburg, business development manager digital bij Sdu, legt uit hoe de nieuwe tool de fiscalist zal ondersteunen bij het adviesproces.

Lees meer

Probeer onze tools nu gratis

Probeer onze tools nu gratis. Achter de schermen werken we hard aan de nieuwe software-oplossing. Probeer nu vast gratis twee onderdelen uit! 

De checklist ‘BV Ja, BV Nee’
Inventariseer de gegevens om vast te stellen of een ondernemers zijn eenmanszaak of VOF dient om te zetten naar een BV.

De rekentool “Verschil Belastingdruk eenmanszaak en BV”
Laat het verschil snel zien aan de klant en met de laatste kennis van zaken. Een volledig in te vullen exceldocument dat de doorslag geeft naar je cliënt. 

downloads

Het team achter TAX

Inspelen op klantbehoeften doen we natuurlijk altijd, maar is binnen dit project echt een speerpunt

Janine Heemskerk Productmanager | Sdu

Janine

Met Fiscaal innoveert maken we een grote stap voorwaarts in fiscale vakinformatie.

Marco Adriaanse Fiscaal redacteur | Sdu

Marco

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen over Fiscaal innoveert? Ons team staat je graag te woord.

Sanne Dorland Marketeer Fiscaal 070 - 378 98 80

sanne
fiscaal