header OpMaat

Om op de hoogte te blijven binnen uw vakgebied, om uw zaak goed te kunnen onderbouwen, met behulp van de meest relevante jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen, hebt u behoefte aan een goede online database. Daarbij wilt u pro-actief geattendeerd worden op juridische actualiteiten zodat u zeker weet dat u niets mist. Daarom kiest u voor OpMaat.

Waarom kiezen juristen en advocaten voor OpMaat?

   • Alle relevante juridische bronnen in één handige online database
   • Nieuws, wet- en regelgeving met commentaar, selectie van de meest relevante jurisprudentie met annotaties, vakliteratuur in de vorm van tijdschriften, boeken en tools.
   • Inclusief gratis bronnen vanuit rechtspraak.nl en wetten.nl
   • Handige alertservice
   • Intelligente zoekfunctie
   • Wettenvergelijkingstool waarmee u in één oogopslagziet wat er gewijzigd is
   • Praktische dossierfunctie
Met een online demo bent u binen 20 minuten op de hoogte van de inhoud en functionaliteiten van OpMaat.

Online demo OpMaat AanvragenOpMaat is beschikbaar voor de volgende rechtsgebieden: Aanbestedingsrecht, Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, Afval, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bodem, Bopz, Burgerlijk Procesrecht, Europese Grondrechten, Financieel Recht, Huurrecht, Insolventierechtpraktijk, Jeugdrecht, Mededingingsrecht, Omgevingsrecht, Onderneming en Recht, Ondernemingsrechtpraktijk, Personen- en Familierecht, Strafrecht, Vermogensrecht, Waar en Wet.

Wat is de inhoud van OpMaat?

Inhoud OpMaat
                                     

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag