Orientatie op inbraaksignaleringssysteem

G.M.H.C. Bongers RSE

In dit boek beschrijft de auteur waar men bij de aanschaf van een inbraaksignaleringssysteem rekening mee moet houden, welke systemen er zoal zijn en waar men bij de keuze voor een systeem in de dagelijkse omgang rekening mee moet houden.

  • Boek
  • 64 pagina's
  • Bestelcode 9789012122610
Omschrijving
Inbraaksignalering aanschaffen betekent voor veel mensen, wanneer zij dit voor het eerst doen, een sprong maken in een wereld waar men eigenlijk helemaal niet in wil zijn. Vaak is het beslismoment voor de aanschaf van een inbraak-signaleringssysteem gelegen kort na een inbraak. De bewoners zijn na zo’n inbraak vaak diep geraakt. Het laat soms gevoelige sporen achter in het gevoel van geborgenheid.

My house is my castle
Het fenomeen " My house is my castle" wordt bij een inbraak ernstig geweld aangedaan. En om het geborgen gevoel weer enigszins terug te krijgen wordt dan overgegaan tot de aanschaf van een inbraaksignaleringssysteem. In Oriëntatie op inbraaksignaleringssystemen beschrijft de auteur, de heer G.M.H.C. Bongers - senior security consultant en particulier onderzoeker bij Securitas Nederland BV - waar men bij de aanschaf rekening mee moet houden, welke systemen er zoal zijn en waar men bij de keuze voor een systeem in de dagelijkse omgang rekening mee moet houden.

Oriëntatie op inbraaksignaleringssystemen is uitgebracht in de Expertreeks Beveiliging en is mede onderdeel van Handboek Beveiliging.
Product details
Bestelcode 9789012122610
Productsoort Boek
Aantal pagina's 64
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600
Auteur(s) G.M.H.C. Bongers RSE

Uw bestelling

Orientatie op inbraaksignaleringssysteem
excl. btw € 26,71 incl. btw € 29,11
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht