Sdu Innovatie

Als Sdu zijn wij ook elke dag bezig met innovatie en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen en organisatievormen. Dit doen wij samen met onze klanten, waardoor wij precies weten waar de pijn zit.

Innovatie
In contact komen?

Sdu is de innovatiepartner voor bedrijven en professionals in de juridische en fiscale sector. Sdu ontwikkelt producten en diensten in co-creatie met haar klanten op een agile manier. Door innovatief te zijn met tooling en slim gebruik te maken van technologie helpen wij onze klanten om nóg succesvoller te zijn.
Nu, en in de toekomst. Met ruim 200 jaar ervaring en als onderdeel van het internationale netwerk Lefebvre Sarrut, heeft Sdu zeer goede kennis van ontwikkelingen en behoeften in het juridische en fiscale werkveld.

Meer innovatie blogs

Innovatieve Projecten Sdu

taxvice innovatie

Met Taxvice brengt Sdu een revolutionaire oplossing voor de belastingadviseur

Belastingadviseurs krijgen een nieuwe, revolutionaire software-oplossing in handen die al hun werkzaamheden digitaal bundelt. Het gaat om Taxvice, de eerste digitale cloud-oplossing voor de belastingadviespraktijk waarbij fiscale inhoud, werkprocessen en datastromen bij elkaar komen. Taxvice is ontwikkeld door Sdu, in samenwerking met een aantal partners.

Lees verder

Wat is de Financial Law Hub?

De wet- en regelgeving in het financieel recht verandert continu. En die verandering gaat steeds sneller. Spendeert u dagelijks kostbare tijd om informatie uit diverse bronnen te halen? Iets over het hoofd zien kan grote consequenties hebben. En wat als u belangrijke kennis mist waar uw concurrent wel over beschikt?

Met de Financial Law huB bent u op de hoogte van nieuws en alle Nederlandse- én Europese wet- en regelgeving binnen het financieel recht. Altijd.

Lees verder

Innovatie Projecten Sdu

Innovatie boek

Roadmap to Legal en Tax innovation

Waar staan Nederlandse advocaten- en belastingadvieskantoren op de innovatieladder in vergelijking met landen als België, Frankrijk, Spanje en Luxemburg? Waar blinkt Nederland in uit en welke lessen kunnen we nog van elkaar leren? Sdu en Lefebvre Sarrut zochten dit uit in hun Europese Innovatie-onderzoek.

Lees verder

Usability Lab

Het Usability Lab is een van de middelen die ingezet wordt om in samenwerking met de klant producten te creëren of te verbeteren. Het geeft de mogelijkheid om nieuwe en bestaande online producten goed te testen. Dat komt de kwaliteit en usability zeker ten goede. 

 

Lees verder
User Experience

Meer weten over Sdu innovatie?

Wil je hierover in contact treden met een van onze medewerkers?
Laat het ons weten! Bel naar de Sdu klantenservice 070 - 378 98 80 of mail naar innovatie@sdu.nl.