Sdu onderdeel van

Lefebvre Sarrut

Missie Lefebvre Sarrut

Kennis toepasbaar maken voor een eerlijkere, efficiëntere en duurzame samenleving

Lefebvre Sarrut is een Europees familiebedrijf en is ruim 200 jaar geleden opgericht door twee ondernemersfamilies die dezelfde visie delen.

Lefebvre Sarrut is de Europese marktleider in kennis met betrekking tot wet- en regelgeving in de fiscale en juridische sector. Ze biedt innovatieve en efficiënte oplossingen aan bedrijven en professionals ter ondersteuning van hun dagelijkse werkproces. Met deze kennis wordt het voor bedrijven en professionals mogelijk om de juiste beslissingen te nemen voor hun activiteiten. Lefebvre Sarrut is daarnaast ook een belangrijke partner van zowel nationale als internationale publieke en private instellingen en voor studenten.

In de loop der jaren heeft Lefebvre Sarrut haar aanbod vernieuwd en verrijkt om in te spelen op de uitdagingen van een veranderende wereld. Waarbij zij altijd streeft naar de best mogelijke kwaliteit en het realiseren van een relatie met klanten die zich kenmerkt door wederzijds vertrouwen. Met als resultaat dat Lefebvre Sarrut dicht op de markt opereert. Dit wordt versterkt door de mogelijkheden van het digitale tijdperk en door het uitgebreid delen van juridische, educatieve en praktische expertise in haar hele ecosysteem.

De groep is succesvol door de toewijding van haar medewerkers en partners. Met de steun en het vertrouwen van de aandeelhouders, waardoor het businessmodel op de lange termijn gegarandeerd is, in combinatie met het realiseren van economische, maatschappelijke en ecologische doelen.

Lefebvre Sarrut zet zich volledig in om: Toegang tot het recht te garanderen. Als marktleider van juridische en fiscale kennis werkt Lefebvre Sarrut nauw samen met publieke instellingen om de rechtsstaat te ondersteunen. Haar klanten een voorsprong te geven door constant te anticiperen op de ontwikkelingen van bedrijven en organisaties en samen met hen te bouwen aan de oplossingen van morgen.

Lefebvre Sarrut investeert voortdurend in innovatie en haar partnernetwerk. De groep ondersteunt ook start-ups, kwetsbare mensen, studenten en mensen met ambities om hun vaardigheden te ontwikkelen. En dat geeft verder vorm aan de toekomstvisie van Lefebvre Sarrut. Wijzigingen in wet- en regelgeving te identificeren en toegankelijk te maken om haar klanten in staat te stellen compliant te zijn en de ontwikkeling van hun activiteiten te versterken. Door het aanbod van trainings-, publicatie- en softwareoplossingen van Lefebvre Sarrut kunnen de prestaties verder worden verbeterd. Haar medewerkers een inspirerende werkomgeving, motiverende projecten en innovatieve methoden te bieden om samen te werken, om hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Samen met al haar stakeholders bij te dragen aan een duurzame wereld die zorg draagt voor het milieu.

Lees meer over Lefebvre Sarrut

Sdu is onderdeel van Lefebvre Sarrut

Lefebvre Sarrut en Sdu

 

 

 

Kennis toepasbaar maken voor een eerlijkere, efficiëntere en duurzame samenleving.

 

Samen maken wij wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar.
 

Hoe we dat doen?
Wij ondersteunen professionals in hun dagelijkse werk bij de toepassing van wet- en regelgeving met behulp van software, online producten, training en content.