Naar de inhoud

Legal Tech Solutions

Legal Tech is de technologie die het werkproces makkelijk en completer maakt. Door gebruik te maken van Legal Tech houd je tijd over, maak je processen simpeler en verbeter je de beveiliging van jouw werk

Advocaat in gesprek met klanten. Bij Sdu kan de jurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
Of je nu zelf een (overheids)opdracht op de markt zet of juist daarop inschrijft door je eigen offerte in te dienen, bij Sdu bieden we alle producten die je nodig hebt om deze procedure efficiënt en volgens de juiste aanbestedingsregels te laten verlopen.
 • Snel werkproces

  Snel en eenvoudig antwoord op een juridische (reken)vraag

 • Altijd actuele informatie

  Nooit informatie missen en juiste moment op de juiste plaats

 • Koppelingen met je CRM

  Informatie wordt automatisch ingelezen in jouw documenten

 • Verlagen van foutkans

  Door standaardisatie altijd dezelfde workflow

Wat is Legal Tech?

Het Legal Tech Solutions Team ontwikkelt digitale oplossingen voor het juridische speelveld. Deze oplossingen ondersteunen en stroomlijnen het werkproces van juristen en fiscalisten. Daarmee zorgen wij dat klanten wet- en regelgeving gestructureerd, actueel en op digitale wijze kunnen toepassen in hun dagelijkse werkproces.

Een voorbeeld van een veelgebruikte toepassing is een beslisboom. Beslisbomen helpen met een paar eenvoudige vragen om snel en overzichtelijk tot het juiste antwoord te komen. Het team ontwikkelt en onderhoudt tevens geautomatiseerde modellen. Middels een koppeling kunnen deze modellen automatisch verrijkt worden met gegevens uit andere systemen. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd en lagere foutkans bij het creëren van een model. Zo ontstaat een efficiënt en effectief proces en creëert u direct waarde voor de klant.

Het Legal Tech Solutions Team kan je helpen met het ontwikkelen, onderhouden en coderen van deze toepassingen en oplossingen.

Voordelen van Document automatisering

✔ Verhogen van transparantie 

✔ Inzicht in gebruik 

✔ Flexibiliteit binnen een gestandaardiseerde werkwijze 

✔ Compliant aan geldende wet- en regelgeving  

✔ Gebouwd volgens de principes van Legal Design  

✔ Verhoogde klantbeleving 

Voorbeelden van de legal tech oplossingen

Addify, voorheen taxvice

Addify

De workflowoplossing Addify helpt je om snel en gestructureerd tot een fiscaal advies te komen.

NF
Notaflow screenshot

NotaFlow notariële software

Met NotaFlow werk je als notaris voortaan nog sneller en efficiënter door middel van intelligente, praktijkgerichte, geautomatiseerde modellen.

Opleidingen van Sdu over Legal Tech

Legal Tech opleidingen

Sdu biedt groot aanbod in fysieke en online opleidingen rondom Legal Tech.

Waar te beginnen? Tijdens de cursussen van Sdu Opleidingen helpen wij je op weg!

Liever persoonlijk contact?

Heb je vragen over Legal Tech Solutions bij Sdu of wil je weten waar om te beginnen? Neem contact met ons op, we staan je graag te woord.