Tender Nieuwsbrief (abonnement) tijdschrift plus Stapp app

De Tender Nieuwsbrief is onmisbaar voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij Europese aanbestedingen. In Tender Nieuwsbrief vindt u visies, achtergronden nieuws op het gebied van Europees aanbesteden.

  • Multimedia
  • Bestelcode TENNWS
Omschrijving
De nieuwsbrief behandelt visies, achtergronden en actuele ontwikkelingen rond het thema Europees aanbesteden. Eén van de uitgangspunten van de Tender Nieuwsbrief is om een brug te slaan tussen de vraag-en aanbodzijde van de aanbestedingsmarkt.
De redactie bestaat uit vertegenwoordigers van International TenderServices, de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht, brancheverenigingen, inkopers en beslissers bij de (semi-)overheid, advocaten van gerenommeerde advocatenkantoren, vertegenwoordigers van de Europese Commissie, het Europees parlement en uit het bedrijfsleven en universitair docenten.

De Tender Nieuwsbrief is behalve in print ook digitaal te lezen via de Sdu Tijdschriften App (Stapp). Op deze manier heeft u vi uw smartphone en tablet altijd en overal toegang tot de nieuwsbrief. De app biedt handige extra’s, zoals het markeren van interessante informatie, het plaatsen van notities. Na uw bestelling krijgt u de downloadinstructies van Stapp toegestuurd.
Product details
Bestelcode TENNWS
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar
Editie 6

Uw bestelling

Tender Nieuwsbrief (abonnement) tijdschrift plus Stapp app
excl. btw € 231,00 incl. btw € 251,79
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht