Overheidsdocumentatie (abonnement) Tijdschrift inclusief online toegang en stapp app.

Vakinformatie van de vereniging SOD

Od geeft inzicht in alle actuele ontwikkelingen op het gebied van documentaire informatievoorziening, automatisering, management en organisatie- en documentmanagement.

  • Multimedia
  • Bestelcode A03045
Omschrijving
Overheidsdocumentatie is het maandblad van de Vereniging voor Documentaire Informatievoorziening en Administratieve Organisatie (SOD). Alle actuele ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening, automatisering, management en organisatie en documentmanagement komen in dit tijdschrift aan de orde.
Od verschijnt acht keer per jaar. Od kent ook een online omgeving: www.od-online.nl. Als abonnee van Od ontvangt u tevens toegang tot de artikelen en het archief op deze website.

Voor wie is de uitgave Overheidsdocumentatie bestemd?
Od richt zich op hoofden DIV en interne zaken en managers automatisering en informatievoorziening bij overheidsinstellingen. Dit betreft zowel gemeentelijke, provinciale als centrale overheid. U houdt zich bezig met het beheren van documentaire informatie, op papier en digitaal. Daarnaast is het medium relevant voor toeleveranciers van overheidsinstellingen.

Abonnement tijdschrift inclusief online artikelen

Het archief van Od is ook online te raadplegen! Met een jaarabonnement op het tijdschrift Od krijgt u tevens toegang tot deze online od-online.nl. Daarnaast krijgt u met Od toegang tot Stapp, de app van Sdu. Met Stapp kunt u uw vakmagazine gemakkelijk altijd en overal raadplegen. Ook kunt u in Stapp aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en de tekst exporteren naar e-mail. Na uw bestelling krijgt u de downloadinstructies van Stapp toegestuurd.

Eerst een proefabonnement?
Wilt u Od eerst drie maanden proberen? Neem dan voor € 16,- een proefabonnement. Uw abonnement stopt automatisch na drie maanden.

Samenstelling/redactie
J. Jonkers (hoofdredacteur)
drs. E.A.J.E. Driessen
B. Hekkert MA
M. Klerks
E. Kokke
E.A.M. Maes MSc
A.W. Plat

Bekijk de website

Product details
Bestelcode A03045
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Vakinformatie van de vereniging SOD
Externe URL http://www.od-online.nl/
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie drs. E.A.J.E. Driessen E. Kokke mr. K.A.M. Duijvelaar E.A.M. Maes A.W. Plat W.A. Rombout K. Wortmann
Hoofdredactie drs. G.J.M. de Graaf

Uw bestelling

Overheidsdocumentatie (abonnement) Tijdschrift inclusief online toegang en stapp app.
excl. btw € 127,00 incl. btw € 138,43
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht