PC-reeks deel 15 - De waarde van de public controller

Het vijftiende deel uit de Public Controlling Reeks gaat in op belangrijke ontwikkelingen voor de public controller. Het probeert hem/haar een spiegel voor te houden, die moet leiden tot een mirror of excellence. Het boek behandeld het werkgebied, de vakontwikkeling en de toekomst van de public controller.

  • Boek
  • 188 pagina's
  • Bestelcode 9789012123013
Omschrijving
Het vijftiende deel uit de Public Controling Reeks gaat in op belangrijke ontwikkelingen voor de public controller. Het probeert hem/haar een spiegel voor te houden, die moet leiden tot een mirror of excellence. Het boek is opgebouwd uit drie delen:

  • In deel I wordt op basis van zeven bijdragen het werkgebied van de public controller uiteengezet. Uit de bijdragen blijkt breedte van het werkterrein van de public controller.

  • In deel II zijn vijf bijdragen opgenomen over de vakontwikkeling, uiteenlopend van Bestuurlijke Informatieverzorging tot de hybride controller.

  • Deel III bestaat uit vier bijdragen en gaat in op de toekomst van de public controller. Er wordt onder meer stilgestaan bij controlinstrumenten voor publieke dienstverlening, de regierol, de maatschappelijke meerwaarde en de uitdagingen van de public controller.

De waarde van de public controller is een lustrumboek ter gelegenheid van het afstuderen van de vijfde cohort van de postgraduate controllersopleiding in de publieke en non-profitsector aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De bijdragen zijn geschreven door docenten aan de VU, docenten aan zusteropleidingen en een groot aantal betrokkenen bij het vak van public controller. Tevens is een proloog en epiloog opgenomen.

Dit is het vijftiende deel uit de Public Controlling reeks. Ook verkrijgbaar in deze reeks:

Product details
Bestelcode 9012123011
Productsoort Boek
Aantal pagina's 188
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 800
Redactie R. Gradus G. Minderman T. Budding C. van Egten

Uw bestelling

PC-reeks deel 15 - De waarde van de public controller
excl. btw € 30,17 incl. btw € 31,98
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht