PC-reeks deel 2 - Hoofdlijnen van het nieuwe recht der rijksfin.

Dr. G. D. Minderman

Deel 2 uit de Public Controlling reeks. Dit boekje geeft een overzicht van de huidige hoofdlijnen van het recht der rijksfinanciën met inbegrip van relevante aankomende ontwikkelingen.

  • Boek
  • 84 pagina's
  • Bestelcode 9789012097833
Omschrijving
Het beleidsterrein van de rijksfinanciën is omvangrijk en belangrijk. Het financiële beleid van de nationale regering heeft grote consequenties en is relevant voor het werk van vele ambtenaren. Regelgeving speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol. De Grondwet, de nieuwe Comptabiliteitswet en andere juridische bronnen geven regels en normen waaraan het financiële beleid van de overheid moet voldoen. Dit boekje geeft een overzicht van de huidige hoofdlijnen van het recht der rijksfinanciën met inbegrip van relevante aankomende ontwikkelingen. Het boek is compact en compleet en is zeer bruikbaar voor velen die in de rijksdienst op financieel terrein werkzaam zijn.


Hoofdlijnen van het nieuwe recht der rijksfinanciën is deel 2 uit de public controlling reeks, een reeks vakboekjes voor de bedrijfsvoering bij de overheid en de non-profitsector. Het werkt actuele thema's diepgaand uit. De doelstelling is steeds theorie en praktijk samen te brengen.

Ook verkrijgbaar in deze reeks:

Product details
Bestelcode 9012097835
Productsoort Boek
Aantal pagina's 84
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) Dr. G. D. Minderman

Uw bestelling

PC-reeks deel 2 - Hoofdlijnen van het nieuwe recht der rijksfin.
excl. btw € 21,84 incl. btw € 23,15
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht