Praktijkcahiers Strafrecht (abonnement)

De cahiers bieden de jurist die werkzaam is op het terrein van het nationale en internationale strafrecht snel een ingang voor, en antwoorden op praktische vragen. In de cahiers staan tips, oplossingen en raadgevingen met betrekking tot onderwerpen, vraagstukken en omstandigheden die zich in de dagelijkse praktijk voordoen.

  • Boek
  • Bestelcode PRAKSTR
Omschrijving
Tips, oplossingen en raadgevingen gebundeld
De Praktijkcahiers Strafrecht bieden de jurist die werkzaam is op het terrein van het nationale en internationale strafrecht snel een ingang voor, en antwoorden op praktische vragen. In de cahiers staan tips, oplossingen en raadgevingen met betrekking tot onderwerpen, vraagstukken en omstandigheden die zich in de dagelijkse praktijk van een strafrechtjurist voordoen. Elk cahier wordt geactualiseerd zodra de ontwikkelingen rond het thema dit noodzakelijk maken.

De NVSA
De redactie van de serie wordt gevormd door de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). De NVSA staat voor een goede uitoefening van de strafrechtpleging en voorziet samen met de Praktijkcahiers Strafrecht van Sdu Uitgevers de strafrechtpraktijk van relevante informatie.

Specialisten uit de praktijk
De auteurs werken bij de totstandkoming van elk cahier samen met specialisten uit de strafrechtadvocatuur, de Rechterlijke Macht en het Openbaar Ministerie. Alle auteurs hebben zich in de strafrechtspraktijk gespecialiseerd en bewezen.

In de reeks Praktijkcahiers Strafrecht zijn verschenen:

Een abonnement biedt voordelen
Met een abonnement op deze serie ontvangt u automatisch alle delen met een korting van 15% op de regulier geldende verkoopprijs.

TIP! Bezoek dé portal voor strafrechtprofessionals: www.tijdschriftstrafblad.nl. Met deze website heeft u op ieder moment van de dag zicht op de allerlaatste ontwikkelingen die van belang zijn voor uw praktijk, waar en wanneer u maar wilt. We bieden u het belangrijkste nieuws op het gebied van wet- en regelgeving, jurisprudentie en commentaren. Daarnaast vindt u hier alle informatie over vakliteratuur en evenementen.
Product details
Bestelcode PRAKSTR
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Tekst Title Code 12
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 23-11-2004

Uw bestelling

Praktijkcahiers Strafrecht (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht