Uw bestelling

WAAR&WET Praktijkgids De Europese hygiëneverordeningen
excl. btw € 67,36

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

WAAR&WET Praktijkgids De Europese hygiëneverordeningen

Ron Dwinger, Wim Mariman

Editie 2014 geeft de actuele stand van zaken weer en bevat informatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van de hygiëneregelgeving

  • Boek
  • 324 pagina's
  • Bestelcode 9789012392136
Omschrijving
Deze praktijkgids biedt een handzame, inzichtelijke leidraad bij de Europese regelgeving op het gebied van hygiëne van levensmiddelen die sinds januari 2006 van kracht is.

De tekst van Verordeningen (EG) 852/2004 en 853/2004 is door de auteurs, Ron Dwinger en Wim Mariman, omgezet in heldere, duidelijke en overzichtelijke taal. Tevens is uitleg opgenomen over diverse aanverwante verordeningen, richtlijnen, besluiten en richtsnoeren van de Europese Unie. Daar waar het niet anders kon is de tekst van de regelgeving aangehouden.

Voor wie?
Editie 2014 geeft de actuele stand van zaken weer en bevat informatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van de hygiëneregelgeving. De Europese hygiëneverordeningen is bijzonder geschikt voor producenten van levensmiddelen, brancheorganisaties en voor docenten en studenten levensmiddelentechnologie. Aangezien de beschreven regelgeving ook van toepassing is op de primaire productie is deze gids tevens geschikt voor producenten ervan, zoals boeren en tuinders.
Product details
Bestelcode 9012392136
Productsoort Boek
Aantal pagina's 324
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) Ron Dwinger Wim Mariman