Sdu Publicatiediensten

Sdu heeft jarenlang kennis en ervaring opgebouwd met betrekking tot het online publiceren van officiële bekendmakingen en stelt deze als publicatiedienst beschikbaar aan gemeenten. Het is daarmee mogelijk om het volledige publicatieproces op een kwalitatief hoogwaardige manier aan ons uit te besteden.

Wat wij voor u doen

Gemeenten hebben op steeds meer gebieden een online publicatieplicht. Uitbesteden aan Sdu Publicatiediensten is de oplossing. Het is goedkoper en u heeft er zelf geen omkijken naar. Sdu kent alle wettelijke verplichtingen voor de online publicatie van officiële bekendmakingen en heeft toegang alle beschikbare invoermodules. Met meer dan 200 jaar ervaring in overheidspublicaties en altijd voldoende capaciteit beschikbaar is Sdu de juiste keuze. 

Bekijk de video van de informatieve bijeenkomst over de achtergronden en ontwikkelingen van de online publicatieplicht. Bekijk voor een impressie deze video.

Geïnteresseerd in Sdu Publicatiediensten?

Neem contact met ons op

X Sluiten

Interesse in Sdu Publicatiediensten

Formulier Publicatiediensten

* Verplichte velden

Hoe werkt het?

Het enige wat u doet is informatie aanleveren en zorgen voor een akkoord. Wij doen de rest. Wat dat kost? Hoe meer publicaties, hoe goedkoper het wordt. Dus: bespaar uw gemeente veel tijd en moeite en kies voor Sdu Publicatiediensten.

flow_Sdu_Publicatiediensten