Sdu Publicatiediensten

Sdu heeft jarenlang kennis en ervaring opgebouwd met betrekking tot het online publiceren van officiële bekendmakingen en stelt deze als publicatiedienst beschikbaar aan gemeenten. Het is daarmee mogelijk om het volledige publicatieproces op een kwalitatief hoogwaardige manier aan ons uit te besteden.

Wat wij voor u doen

Gemeenten hebben op steeds meer gebieden een online publicatieplicht. Uitbesteden aan Sdu Publicatiediensten is de oplossing. Het is goedkoper en u heeft er zelf geen omkijken naar. Sdu kent alle wettelijke verplichtingen voor de online publicatie van officiële bekendmakingen en heeft toegang alle beschikbare invoermodules. Wilt u zeker zijn van een tijdige en volledige publicatie van uw documenten dan is Sdu de juiste keuze! 

Testimonial Provincie Limburg

Gratis whitepaper

De bekendmaking van regelingen in het papieren tijdperk was eenvoudig: een berichtje in het plaatselijke krantje en een ordner met regelingen ter inzage op het gemeentehuis was voldoende.
Sindsdien is er een grote sprong gemaakt met het elektronisch bekendmaken van regelingen. Aan de andere kant stuit het bekendmaken in de praktijk toch ook nog vaak op technische hordes. Marijke Geertsema, juridisch adviseur, heeft hierover een whitepaper geschreven met 6 praktische tips om u te helpen deze hordes eenvoudiger te nemen.

Contact met Sdu
Wilt u meer weten over Sdu Publicatiediensten? Bekijk dan de factsheet of neem contact op met de klantenservice via 070-378 98 80 of info@sdu.nl

Of maak een afspraak of stel uw vraag via het contactformulier.

Hoe werkt het?

Het enige wat u doet is informatie aanleveren en zorgen voor een akkoord. Wij doen de rest. Wat dat kost? Hoe meer publicaties, hoe goedkoper het wordt. Dus: bespaar uw gemeente veel tijd en moeite en kies voor Sdu Publicatiediensten.

flow_Sdu_Publicatiediensten