Delissen Martens Advocaten

"Jurisprudentie van Sdu is voor ons de pijler onder het nieuwe werken."

Advocatenkantoor Delissen Martens uit Den Haag gaat voorop als het gaat om het nieuwe werken. Michaël van Basten Baetenburg: ‘De concurrentie groeit en de tarieven stijgen al jaren niet meer. De snelheid en beschikbaarheid van jurisprudentie is daarom essentieel. We kunnen nu gericht zoeken binnen jurisprudentie, commentaren en praktijkinformatie en krijgen daarmee snel een onderbouwd antwoord. Op kantoor, onderweg en thuis. Ook zien we dat jonge advocaten een goede balans tussen werk en privé steeds belangrijker vinden. Dit maken we met het nieuwe werken mogelijk. Het gemak om overal verder te kunnen werken aan een zaak, dat scheelt al heel veel.’

Contentleveranties

Met contentleveringen van Sdu heeft u toegang tot Jurisprudentie, Commentaren, Nieuws, Praktijkinformatie en de handige Alertservice voor de rechtsgebieden naar uw keuze.

Probeer een maand

Onze adviseurs

Onze adviseurs staan voor u klaar. Peter Wiersinga, Rachel Hopman, Rosita Houwers, Chris Ouwerkerk, Arthur Wilson, Johannis Kosten, Gino Mona.                                   

Maak een afspraak

Juridische opleidingen

Sdu Opleidingen & Events biedt ruim keus in cursussen en evenementen voor juridische professionals.                                                                                                                            

Bekijk de opleidingen

Vernieuwing op de werkvloer in de praktijk

Dat het Nieuwe Werken ook in de advocatuur werkt, kun je zien bij Delissen Martens Advocaten. Het vernieuwde kantoor aan de Sportlaan ziet er uit als hét advocatenkantoor van de toekomst. De ruim 29 advocaten maken met enthousiasme gebruik van de nieuwe mogelijkheden die daarbij horen. De innovatieve kennisproducten van Sdu horen daar volgens Michael van Basten Batenburg bij en komen helemaal tot hun recht.

Uitgelichte producten

NTFR

NTFR

NTFR geeft de ruimte om sneller te adviseren en te handelen. Actueel, betrouwbaar en toegankelijk!

Bekijk product
Belastingzaken

Belastingzaken

BelastingZaken maakt adviseren eenvoudiger. In het voordeel van uw klant.

Bekijk product

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag