Publiekrecht voor de vastgoedsector (abonnement)

Publiekrecht voor de vastgoedsector wordt jaarlijks geactualiseerd.

  • Boek
  • Bestelcode PBRVG
Omschrijving
Publiekrecht is een ruim begrip. Het omvat een heel scala aan onder meer staatsrecht, bestuursrecht en een omvangrijk aantal bestuursrechtelijk wetten waarin de overheid – vaak via allerlei vergunningstelsels – sturing geeft aan de maatschappij.

Publiekrecht/omgevingsrecht voor de vastgoedsector
In het boek komt dat deel van het publiekrecht aan bod dat in het bijzonder van belang is voor de vastgoedsector. Naast het algemeen bestuursrecht gaat het dan met name om het ruimtelijke-ordeningsrecht en het bouwrecht, daarnaast ook milieurecht en onteigeningsrecht en voorts een groot aantal andere onderwerpen.

Helder en compleet
Uitgangspunt bij het schrijven is geweest dat het een boek zou gaan worden met een grote mate van diepgang, in een heldere taal verwoord waarin een zo compleet mogelijk beeld wordt gegeven van de behandelde materie, waarbij de leesbaarheid en logica van de opbouw steeds voorop hebben gestaan.

Abonnement
Publiekrecht/omgevingsrecht voor de vastgoedsector wordt jaarlijks geactualiseerd. Bij een abonnement op de uitgave ontvangt u zo’n 15% korting op de verkoopprijs van het boek. Bovendien bent u verzekerd van een tijdige en automatische ontvangst van nieuwe edities van de uitgave.

Los boek
Publiekrecht voor de vastgoedsector is uiteraard ook los verkrijgbaar.
Product details
Bestelcode PBRVG
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Publiekrecht voor de vastgoedsector (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht